Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol derbide maçın sonucuna etki etmedi"

Su posizyona fenerin hakki yendi diyor, bir tff baskani…..fenerliler bile kirmizi diyor. Yok boyle rezillik.

Siyasi bir uşaktır.
Gündemi değiştiriyor, taraftarları kışkırtıyor işini iyi yapıyor o yüzden de koltuğu garanti. Kendine o kadar çok güveniyor, bir bakan gibi iktidar git demedikçe bir yere gidemez

Kansız renktaşlar kansiz. Monaco maçı skor ne olursa olsun gelince Dursun Özbek ve ekibi acilen istifa etmeli. 40 yaşına yaklaştım böyle bir şey görmedim. Bizim yönetim kanzandaki kurbağa maalesef. Bu yönetim ile hakkımızı savunamayız. Şu açıklamaları gördüğümden beri saatlerdir küfrediyorum bu kansiza

Böyle skandal açıklamalar kabul edilebilir değil. Kural kitabında olan pozisyona kurala göre yorum yapan trio ekibini bile tehdit ediyor. Üstüne en az turuncu kartlık pozisyona da bir sarı kart için buraya kadar geldiler imasında bulunuyor, karşımızda kedi gibi oluyorlar gibisinden alaya alıyor. Buna gerekli cevabı veremeyen yönetim acilen istifasını sunmalı.

Aslında bir yandan lazin cahil olmasını olumlu buluyorum herif enazindan sinsi degil acik net ben size düşmanım kardesim diyor ,karşısında cesur insan olmadığını iyi biliyor cehaleti olsada

Böyle skandal açıklamalar kabul edilebilir değil. Kural kitabında olan pozisyona kurala göre yorum yapan trio ekibini bile tehdit ediyor. Üstüne en az turuncu kartlık pozisyona da bir sarı kart için buraya kadar geldiler imasında bulunuyor, karşımızda kedi gibi oluyorlar gibisinden alaya alıyor. Buna gerekli cevabı veremeyen yönetim acilen istifasını sunmalı.
Her şeyiyle çok kötü. Dursun isimli kişi de bundan fırça yiyor.

Bizim yönetim sessiz kalıp olayı taraftar eliyle çözmeye çalışıyor

NEYDEN KORKUYORSUN DURSUN?

diye sorarız.

Bizim taraftarda çok pasif kalıyor, fb taraftarı hatta çarşı filan bu kadar üzerlerine oynansa ortalığı yıkarlardı. Fb taraftarı şike sürecinde sandığa formamızla gideceğiz filan ayağı yapıp üstü kapalı hükümeti tehdit etti. Bizim taraftar herşeyi dursun'dan bekliyor onun yapabileceği şeyler sınırlı bi kere adam akp'li, tüm sponsorlarımız akpli iş adamlarından, riva florya devletle anlaşmalı yapılıyor, adam murat kurum'a bile yanak okşattı siz kalkıp hacıdan veya en yukardan hesap sorsun diyorsunuz bu imkansız. Mesela aysal zamanında bilmem kaç milyon akpli taraftarım var filan demişti, Bir nevi aba altından sopa göstermişti hükümete ama dursun bunu yapamaz. Aysal chp'liydi çünkü, chp'li başkanı çoğu taraftar istemedi seçim zamanı ama dursun daha beter çıktı. Taraftar oy ile bein iptali ile sosyal medyada kenetlenme ile bazı tepkiler verebilir. Cumhur bu tür olaylardan rahatsız olur sonuçta işin ucu oya çıkıyor. Ama ultraaslan geneli akp'li ve filistin konusundan çıkıp bir türlü hacıya sağlam bir tepki veremiyorlar. Bu gidişle göz göre göre şampiyonluğumuz çalınacak.

Koç seçimi kaybettiğinde ülke futbolu huzura erecek diye düşünmüşüm. Maalesef ki yanılmışım. Daha koç'un dizayn ettiği T.F.F , M.H.K. PFDK, Medya ve Beinsport kurumları duruyor. Bunların da tez zaman da değiştirilmesi gerekiyor. yoksa ağzı olan konuşuyor. Bizde burada zıvanadan çıkıyoruz.

Biri şuna tehdit ettigi beini etegini optugu Reisinin ayarladiginı dami soylememişte gidip bunlari tehdit ediyor bu? Alsana mesela madem ihale var al katarlilardan da gorelim o koltukta kalabilecenmi

Galatasarayımızın sahada zayıf olduğu zamanlar oldu ama masada hep güçlüydü. Dursun ve avanesi bu gücü yedi bitirdi. Dokunmayan kalmadı.

Galatasarayımızın sahada zayıf olduğu zamanlar oldu ama masada hep güçlüydü. Dursun ve avanesi bu gücü yedi bitirdi. Dokunmayan kalmadı.
Masada tam olarak ne zaman güçlüydük? Masada güçlü olduğumuz bir zaman hatırlamıyorum. Aysal, M. Cengiz, B. Elmas zamanı, Özbek'in 2 dönemi bunların hepsinde de masada güçlü olmadık.

O... Diyeceğim olmayacak. Bir konuşma bu kadar taraflı yapılırdı...

Dursun papi chp ye mi geçti yav neden bu kadar güçsüz olduk bir anda
Anlamadığım bir şekilde sanki eskiden güçlüydük gibi bir şey var sana da sorayım M. Cengiz, Aysal, Yarsuvat, B. Elmas, 2- Özbek bu dönemlerinden hangisinde biz masada güçlüydük. Hiç birinde ben masada güçlü olduğumuzu hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt