Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.083
- 1.141
- 2.223
Su posizyona fenerin hakki yendi diyor, bir tff baskani…..fenerliler bile kirmizi diyor. Yok boyle rezillik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şeyiyle çok kötü. Dursun isimli kişi de bundan fırça yiyor.Böyle skandal açıklamalar kabul edilebilir değil. Kural kitabında olan pozisyona kurala göre yorum yapan trio ekibini bile tehdit ediyor. Üstüne en az turuncu kartlık pozisyona da bir sarı kart için buraya kadar geldiler imasında bulunuyor, karşımızda kedi gibi oluyorlar gibisinden alaya alıyor. Buna gerekli cevabı veremeyen yönetim acilen istifasını sunmalı.
Masada tam olarak ne zaman güçlüydük? Masada güçlü olduğumuz bir zaman hatırlamıyorum. Aysal, M. Cengiz, B. Elmas zamanı, Özbek'in 2 dönemi bunların hepsinde de masada güçlü olmadık.Galatasarayımızın sahada zayıf olduğu zamanlar oldu ama masada hep güçlüydü. Dursun ve avanesi bu gücü yedi bitirdi. Dokunmayan kalmadı.
Bu devirde belirli bir siyasi partiye yakın olmadan masada güçlü olma şansımız yok ne yazık ki.Galatasarayımızın sahada zayıf olduğu zamanlar oldu ama masada hep güçlüydü. Dursun ve avanesi bu gücü yedi bitirdi. Dokunmayan kalmadı.
Dursun papi chp ye mi geçti yav neden bu kadar güçsüz olduk bir andaBu devirde belirli bir siyasi partiye yakın olmadan masada güçlü olma şansımız yok ne yazık ki.
Anlamadığım bir şekilde sanki eskiden güçlüydük gibi bir şey var sana da sorayım M. Cengiz, Aysal, Yarsuvat, B. Elmas, 2- Özbek bu dönemlerinden hangisinde biz masada güçlüydük. Hiç birinde ben masada güçlü olduğumuzu hatırlamıyorum.Dursun papi chp ye mi geçti yav neden bu kadar güçsüz olduk bir anda