Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol derbide maçın sonucuna etki etmedi"

samsun pozisyonu ile ilgili dogru karar ciktigini soruyu soran da biliyor haciosmanda biliyor bu yüzden o soruya cok da girmeden gecistiriyor it herif amac algi tabiki

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Bizimle konuşurken insanlar kuzu gibi karşımızda. Ama kameraları görünce aslan yavrusu kesildiğinizde elbette bunlara vereceğimiz cevap var."

Şu ekol tv şerefsizlere karşı gereken yasağı getirin artık.

Ben de stres atmak icin Twitter'a girip onume gelen fenerliye soveyim biraz. Baska turlu rahatlayamam. Hadi gittim.

Dursun özbeğe kuzu dedi

Koskoca camianın başkanına atarlanıyo, ya adam gibi 30 milyonluk camiayı yönetin yada o koltukta oturmayın. Önüne gelen racon kesiyo hayırdır ya

bir proje var belli ki

sadece trabzonspor değil ülkedeki trabzon lobisi ile fenerin arası yapılmaya çalışılıyo

fener yanına trabzonu çekmeye çalışıyor

bütün bu süree hodri meydan diyecek yönetim lazım

bunun bir sonrası iktidar ile galatasarayı karşı karşıya getirmek olacak bakın görün

trabzon lobisinin işlenmesinin sebebi bu

Türkiyenin en büyük camiasına savaş açan bu hadsize haddini bildiremeyecekler yönetim koltuğunda oturmasınlar. Bu camianın gücünü herkes bilip ona göre konuşmalarının yönünü tayin etmeli. Burası öyle sıradan bir camia değil.

Bugün ağır bir açıklama gelmezse twitterda dursun özbek istifa kampanyası başlatılmalıdır.

Bu toplanti neden yarin degil? Kimsenin maci yok yarin.

Bugun yapilip surekli Galatasaray deniyor

Trump resim falan filan diyor.

Biri makasla iplere baksin, bu kadar kukla olunmaz.

Dursun daha ne kadar rezil olacak acaba

Sizden destek isteyen federasyonlar arap yarimadasinda mi acaba?

Geri
Üst Alt