Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol derbide maçın sonucuna etki etmedi"

Bu kripto tescilli şikeci bütün camiaya sallayacak bakın dozu daha da artırarak devam edecek. Bizim yönetim kazandaki kurbağa gibi oldu. Her şeye eyvallah dersen güveniyoruz dersen bunlara teslim olmuş olursun. Organize ama amatör kötülük

Ali koc'tan kurtulduk dedik, busefer de bu cikti. Sezon sonu TFF secimi var mi?

Bu kripto tescilli şikeci bütün camiaya sallayacak bakın dozu daha da artırarak devam edecek. Bizim yönetim kazandaki kurbağa gibi oldu. Her şeye eyvallah dersen güveniyoruz dersen bunlara teslim olmuş olursun. Organize ama amatör kötülük

Bugün olan bitenlerden sonra sadece bizim hakkımızda konuşursa onu halen orada tutan yönetim derhal istifa etsin.

Herkes fener tarafına yönelmiş ama asıl tehlike trabzonspor. Trabzondan geldiğinden beri tepki yiyordu ama tepkiler bu sezon son buldu ve trabzonspor ikinci devre en büyük hakem desteği alacak takım olabilir.

Tarih tekerrür etmeye bayılıyor.

Gelin aşağılık herifler. Zamanı gelince hepiniz bir bok gibi lağımdan gidecek adınız bok ile tarihe yazılacak. Yarandığınız yerlerden de tekmeyi yiyeceksiniz.

Maca 2/X oynadim diye aciklar mi?

Maçtan sonra konuş bu acele ne tabakaneye bok mu yetistiriyorsun. Yahu bu kadar boktan dönem hiç olmamıştir

İyice sıçar sıvar artık.

Göztepe' nin hakkının yendiğini açıklayacakmış

Kura cekilince neyin milli gurur ve sevinci oluyor?

Bos bos laflar

Dersteyim izleyemiyorum. Boş vaktim olsaydı bu b.k suratliyi yine izlemezdim. Ne diyor?

Geri
Üst Alt