ibrahim hacıosmanoğlu

Bu çakma kabadayı tip sosyal medyada gaza getirilip Ali Sami Yen gelmesi sağlanmalı. "#pembeg.tlühaciosmanoğluarenayagelebilecekmi"

Şampiyonluk kutlamasına diye çağırıp bir şekilde hakem odasına kitleme işi olur mu?var bir hayalimiz

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

çok şikeci fenerli başkan gördük ama kendine iyi kefen diktirmek için bir camiayı bu kadar kolay karşısına alan ilk defa görüyoruz

diyebiliriz ancak kendisine.

Bamya kadar erkekliğin varsa o kupayı vermeye kendin gelirsin.

Basimizda başkan olsa bu herife böylesine uygun ortamda rezil ederdi hemde yapilan tum rezillikleri tek tek sayarak

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Galatasaray'ın kupa törenine katılmayacak.

Galatasaray’ın şampiyonluk kupasını, TFF'yi temsilen Amatör Futbol, Kadın Futbolu ve Engelli Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm takdim edecek.

(Erdem Açıkgöz)

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Galatasaray'ın kupa törenine katılmayacak.

Galatasaray’ın şampiyonluk kupasını, TFF'yi temsilen Amatör Futbol, Kadın Futbolu ve Engelli Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm takdim edecek.

(Erdem Açıkgöz)
Kulağına villa verecez bodrum'da deyin gelir

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

(Erdem Açıkgöz)
Bu kadar delikanlı işte kendisi. Karton kabadayı.

TFF ile ilişkilerimizi askıya aldık diye açıklama yaptık.

Ne olacaktı stada gelip küfür yiyip kupa vermesini mi beklediniz bu omurgasız herifin.

Galatasaray'da kurumsal hafıza olmuş olsa resmi siteden büyük puntolar ile "Türkiye Profesyonel Futbol Ligi şampiyonuna Türkiye Futbol Federasyonu başkanının kupayı takdim etmesini rica ederiz." der ve geri çekilir.
O taş gireceği gediği bulur.

herkes hakemden sikayetci, herkes mhkden sikayetci. Madem biz agabeyiyiz Ligin, önderlik edip devirin su pezevengi

Sözleşmeyi yapan çıktı açıkladı sen neyi yalanlıyon gene fener yalakasi

Geri
Üst Alt