ibrahim hacıosmanoğlu

Bülent uygun bunu gerçekten demiş olabilir mi yaa valla helal olsun

Bozuk saat'te günde 2 defa doğruyu gösterir. Bülent Uygun'da Hacısomanoğlun'dan aşağı kalır değil. Ama 18000 dolar kısmı zevkli olmuş. :ROFLMAO: :ROFLMAO: Her ikisininde adını duyduğumda kulaklarımda çalan o melodi "Ölüsüne bir tas suyu dökenin de avradını".

Kaynak: ORC

Siparisle tivitler 🤣

Buna kesinlikle inanırım. Videoların altına gidip 'Galatasaraylıyım ama Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum' ya da 'Şunu tutuyorum ama başarılı olmasını isterim' yazan inanılmaz cahil bir kesim var.

Hatta Arda Güler’in Lamine Yamal’dan daha iyi olduğunu düşünüyorum' diyenler bile çıkıyor. Yani bu insanların en temel muhakeme yeteneği bile yok; işin korkunç tarafı ise bu insanlar sandığa gidip oy kullanıyor, bir de böyle düşünün.

hayır at kafası sanki cepheye asker gönderdik. milyonlar kazanan heriflerin üzerinde Türk Bayrağı varsa ve ona layık davranmıyorlarsa ister Fatih Hoca eleştirir ister köy kahvesinde Ali dayı. Sana mı soracağız lan kapcık ağızlı lale

Zır cahil mafya ülkeyi mahvettiniz be, Fatih Terim alayınızı üste üste koyup futbol ve insanlık dersi verir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih terim derhal istifa. Nasıl hazırlandıniz ulan şu turnuvaya

Bu piyonu reis görevden alır.

Geri
Üst Alt