ibrahim hacıosmanoğlu

Memet başkan cimbomlu diye her istediklerini yaptırdılar yine de bize çalıştı diye kamoyu oluşturup bunu getirdiler. ifbnin kupasını alıcam, ali koç zibidi fln diyen adam şimdi uşaklığını yapıyor herifin. her sene bunları üst üste koyup topyekun koymak zorunda mıyız yahu. 1 sezon da rahat rahat champ olalım.

Memet başkan cimbomlu diye her istediklerini yaptırdılar yine de bize çalıştı diye kamoyu oluşturup bunu getirdiler. ifbnin kupasını alıcam, ali koç zibidi fln diyen adam şimdi uşaklığını yapıyor herifin. her sene bunları üst üste koyup topyekun koymak zorunda mıyız yahu. 1 sezon da rahat rahat champ olalım.
O holding elini futboldan çekmeden bu kaos bitmez üstad. Organizasyon büyük

tsli adamın fblilerle hele de koçla moçla ne işi olur hacıosman efendi kendine gel.

Rezil bir herifti başkanlığı dönemdede zaten.

Bundan medet uman kendine yansın

açıkçası bizim gibi yönetimi başkanı olan kulübe az bile yapıyorlar ,daha rezil edecek şeyler yapardım ben olsam

Seçimde hem burada hem sosyal medyada herkes İbrahim H'ye oy vermeli, desteklemeli yönetim deniyordu şimdi böyle mi oldu?
Mesele ona buna oy vermek değil. Heriflerin kapalı kapılar ardında sürekli katkulli çevirmeleri, lobiler kurmaları ve bizimkilerin hiçbirşeyden haberi olmadan kazık üstüne kazık yemeleri.

Seçimde hem burada hem sosyal medyada herkes İbrahim H'ye oy vermeli, desteklemeli yönetim deniyordu şimdi böyle mi oldu?
Ben notrdum ama şunu net söyledim söylüyorum buyukeksi kesinlikle olmamalı o herif çok daha tehlikeli ,olmayan rezillik kalmadı onun döneminde
Esas sıkıntı tff başkanı kim olduğu değil, bizde ezik başkan ve yönetim olması yani haluk ulusoy gibi birisi bile gelse eminim.bu yönetimi ezer

Ben notrdum ama şunu net söyledim söylüyorum buyukeksi kesinlikle olmamalı o herif çok daha tehlikeli ,olmayan rezillik kalmadı onun döneminde
Esas sıkıntı tff başkanı kim olduğu değil, bizde ezik başkan ve yönetim olması yani haluk ulusoy gibi birisi bile gelse eminim.bu yönetimi ezer
Oy verdikleri için eleştirmişsin bir önceki mesajında o yüzdendi yorumum yoksa etkisiz eleman gibi bu konularda güçsüz bir yönetimimiz var haklısın ve uzun zamandır maalesef böyle Aysal'ın ilk yönetiminden sonra ciddi güçlü bir yönetimimiz olmadı maalesef.

adnanım bunlar bizi sadece motive eder daha çok kenetleniriz federasyonla aramız bıraksınlar iyi olmasın. GS'yi sadece kendisi kendi iç dinamikleri durdurabilir.
Orası doğru bunların kurduğu ittifaklar bizi daha da kenetler ama şu medya ve sosyal medya organizasyonuna hukuki tavırlar almalıyız. Hem çalıyorlar hem suçluyorlar

Oy verdikleri için eleştirmişsin bir önceki mesajında o yüzdendi yorumum yoksa etkisiz eleman gibi bu konularda güçsüz bir yönetimimiz var haklısın ve uzun zamandır maalesef böyle Aysal'ın ilk yönetiminden sonra ciddi güçlü bir yönetimimiz olmadı maalesef.
Şimdiki başkan ve yönetim kafa olarak haciosmanla birebir aynı kafa bunu herkes biliyor bizimkiler elit okumuş taraf haciosman cahil taraf yani rte yanlışı Özetle, gs çıkarlarını savunmayan başkan benim gözümde gs li değildir ki gerçekten aysal ,Adnan ozturk ve erden dışında son yıllarda gs li denebilecek yönetici gormedik

Ben daha çok şeyi merak ediyorum. Burada eleştirilen nokta nedir tam olarak? Tamam diğer konularda yerin dibine sokalım da şu olayın neyi sıkıntı?
Sıkıntı değilse çıkıp iddialara karşı evet ben karadağda kumar oynadım diyebilmeli. Madem utanılacak birşey değil gizlememen de gerekir

Sıkıntı değilse çıkıp iddialara karşı evet ben karadağda kumar oynadım diyebilmeli. Madem utanılacak birşey değil gizlememen de gerekir
Ya tamam da adam gizlememiş ki bişeyi. Çıkıp basına benim kumarım geldi diyecek hali de yok. Birileri çekmiş sonra da servis edilmiş.
Üstelik 2015'ten olduğu söyleniyor. Benim anlamadığım asıl noktayı aktaramıyorum. Eleştirecek, konuşacak o kadar şey varken neden hep bu kumar mevzusu gündeme geliyor, yasak mı bu?
Zamanında Burak, Selçuk, Hakan Balta için de bu yapılmıştı. Anlam veremiyorum

Geri
Üst Alt