ibrahim hacıosmanoğlu

Sosya medyada İbrahim Hacıosmanoğlu'nun fenerli olduğu memleketi Trabzon olduğu için Trabzon Başkanı olduğu konuşuluyor. Eski Bjk başkanı Ahmet Nur Çebi gibi.

Daha secimden once bundan bi bok olmayacagini Mecnun'u falan yonetim kuruluna aldiginda spylemistik. Ekşi'yi aratacak.

Gözünüzde fazla büyütorsunuz bunu demiştim ben.

ilginc bir bilgi 12 13 yasından itibaren istanbulda kadıköyde büyümüş başgan

bakalım nekadar trabzonlu kendisi için güzel test olacak

seçildiği an itibariyle bunları yazdığımız için, vicdanımız rahat.

her türlü Büyükekşi'den iyidir, bunu da göreceksiniz sezon içinde

Fb en az 20 sene daha bu kadar büyük olacak alışsanız iyi olur

her türlü Büyükekşi'den iyidir, bunu da göreceksiniz sezon içinde

Fb en az 20 sene daha bu kadar büyük olacak alışsanız iyi olur
kesınlıkle büyükekşiden daha iyi bencede

fb ne acıdan büyüktür bilmiyorm ama çöküşleri çok büyük olacak göreceksiniz ,akli dengesini kaybetmiş fener taraftarı takımlarının koç holding kuruluşu oldugunu gördükce dahada kötü olacaklar
yani şuursuzca para harcamaları bunlara daha büyük ters etki yapacak
farkında degiller yalı bebesi yüzünden hiç olmadıgı kadar cok düşman ediniyorlar

kesınlıkle büyükekşiden daha iyi bencede

fb ne acıdan büyüktür bilmiyorm ama çöküşleri çok büyük olacak göreceksiniz ,akli dengesini kaybetmiş fener taraftarı takımlarının koç holding kuruluşu oldugunu gördükce dahada kötü olacaklar
yani şuursuzca para harcamaları bunlara daha büyük ters etki yapacak
farkında degiller yalı bebesi yüzünden hiç olmadıgı kadar cok düşman ediniyorlar
ikinci kısım temenni gibi olmuş

neden böyle olacak bizi de ikna edebilir misin içimiz rahat etsin

ikinci kısım temenni gibi olmuş

neden böyle olacak bizi de ikna edebilir misin içimiz rahat etsin
temenni degil tahmin bu herifin zaten başarılı bir iş yaşamı yok ,bunu herkes biliyor fenerin başına neden musallat edildigide malum,herseyden önce zeki biri degil aşırı fevri hatta şuurunu kaybedecek kadar yani sadece bizim ülkede degil yada futbolda degil bu yapıda birisi hicbir alanda basarılı olamaz anca işte dededen babadan gelen serveti yer show yapmaya calısr ,onun yarısı bile kadar serveti olmayan erden 2 senede maymun etti rezil etti cünkü adamın bir duruşu karakteri var
bu herif parayla herşeye alışmış ama şansına erden+okan hoca kalesine denk geldi onları geçemedi
o sebeblede zeka seviyesi 80 altı oldugu icin gecen senede gördügümüz gibi dahada cirkinleşiyor

daha uzun yazılırda gerek yok ,her bir cümle israf böylesi icin

temenni degil tahmin bu herifin zaten başarılı bir iş yaşamı yok ,bunu herkes biliyor fenerin başına neden musallat edildigide malum,herseyden önce zeki biri degil aşırı fevri hatta şuurunu kaybedecek kadar yani sadece bizim ülkede degil yada futbolda degil bu yapıda birisi hicbir alanda basarılı olamaz anca işte dededen babadan gelen serveti yer show yapmaya calısr ,onun yarısı bile kadar serveti olmayan erden 2 senede maymun etti rezil etti cünkü adamın bir duruşu karakteri var
bu herif parayla herşeye alışmış ama şansına erden+okan hoca kalesine denk geldi onları geçemedi
o sebeblede zeka seviyesi 80 altı oldugu icin gecen senede gördügümüz gibi dahada cirkinleşiyor

daha uzun yazılırda gerek yok ,her bir cümle israf böylesi icin
hayır fb niye çöküyor orayı anlamadım

bi de akoç yüzünden kimle düşman oluyorlar onu anlamadım, bence esas geçmişte daha çok düşmanları vardı herif hepsini satın aldı ts bile fb'ye daha yakın bize olduğundan an itibariyle

Geri
Üst Alt