ibrahim hacıosmanoğlu

kendisini febeye peşkeş çeken eski trabzın başkanı

Bu veya büyükekşi yönetmiyor ki fenerasyonu.

Yav önüne gelen bunu ziyaret ediyor her ziyarette niye bize karşı bir operasyon çıkıyor altından.

Mali ibra günü en önde oturan dayılar gitsin ziyaretine görelim Galatasaray sevgisi mi içindekiler yoksa peşkeş sevdası mı

Şu paylaşım sevk ettirdi Yunus'u. Bakın alttaki yorumlar bile dalgaya vurmuş yok daha neler diye, fblisi bile saçmalık demiş.

Sonuç, bu ibrahim, 2 oluyor siparişle sevk yapıyor.

İstanbul Emniyet Spor Şube Müdürü'nü itip kakan Mhy itine yaptırım yok ama.

Şu paylaşım sevk ettirdi Yunus'u. Bakın alttaki yorumlar bile dalgaya vurmuş yok daha neler diye, fblisi bile saçmalık demiş.

mustafa sana hiç koyan oldu mu

Büyükekşi bile bunun yanında adam gibi adam kalır. Öyle kaypak ve kalleş bir adam.

Oflulardan adam cikarda hep, demek bu kaypak cikan olan.

Bu annesize baya küfür ettim x de pamuk gibi oldum

Seçildiği gün mecnun ve süleyman hurma tehlikesinden bahsetmiştik. Sözde GSli eşekler ise 2011 şampiyonluğunu Trabzon'a verecek sanıp edit yapıyordu buna.
maalesef feci bir illetle karşı karşıyayız

puan farkı açıldıkça ne yapacaklarını şaşırdılar

bu sene 5. yıldızı da alırsak toptan bitkisel hayata geçecekler

Vizyonu da yok, bana göre yetkinliği de. Aday olduğunda desteklemedim, seçildiğinde de sevinmedim. Büyükekşi ile ikisi arasında kalan Türk futbolu zaten ağlanacak durumdaydı; iyice sıvıyorlar.

Ülkemizin çivisinin çıktığına en iyi örneklerden birisi de bu

Geri
Üst Alt