ibrahim hacıosmanoğlu

Bize saldırdığı, tehdit ettiği yetmemiş gibi şimdide efsanemiz fatih hocaya saldırması ipinin yakında çekileceğinin göstergesi. TFF yi futbolun içinden gelenlerin yönetmesi gerekirken, mevcut başkanın hal ve hareketlerine bakın. Bizimkiler elinde kupa ile ülke ülke dolaşmayı bırakıp, TFF'ye haddini bildirmesi gerekir. Sanırım onuda yakında fatih hoca yapar

Hele hele bu laflardan sonra aninda olmasi gereken sey bu adamin defedilip Fatih Terimin TFF baskani yapilmasidir.

Iyice ne kadar mal oldugu anlasilsin diye sicagi sicagina yapilmali hemde.

Ama yapmazlar tabii ki

sabah sabah sinirlerimi hoplattı

bu adam kim ki böyle konuşabiliyor? vasfı nedir? türk futbolunun içine iyice etmeden gönderilmesi gerekiyor.

milli takıma olan desteğimi keseceğim yakında sırf bunun yüzünden

Ft kötü hiçbir şey demedi ki

Hatta 2024te de bugün de yapıcı konuşan hoca ve takımın arkasında durulmasını söyleyen nadir insanlardan biri

Muhtemelen okuma yazma dahi bilmeyen homo erektus zekasındaki bu adamı etrafındakiler dolduruyor

Mağduriyet devşirmiş ki başarısız olan hesap verecek.

Canın mı acıdı davar eşeğim benim. Senin o koltukta oturduğun her gün bize haram senin ne işin var futbolda.

Kuluplerde tepki olunca istifa tagi aciliyor ya, bu adam icin rekor kiriyor olmasi lazim.

Belli ki yuzeysel duran her seyi oncelikli sayiyor/uyguluyor bizim sistem.

Dipnot: bizim yonetimde bu adamdan 10+2+2 falan beklesin hala.

Ayni errrkekligi safiye neden göstermedin senin kaptanlarını seçime meze ederken neredeydin çakma kabadayi

Villacıya bak dünya kupasında bile tek derdi gs düşmanlığı.

fatih terimin sıçtığı bok olamazsın lan sen

Fatih hocam da cidden kötü bir şey dememiş, ama şu Dk bitsin, bak o zaman öyle bir laf eder ki Hacıosmanoğlu'nun mezara beton döker

Benden bu kadar. Dünya Kupası öncesi milli takımı desteklemek için Amerika’ya gitmeyi dahi düşünen biriydim. Menajerlerin cirit attığı, siyasi torpilli Aktürkoğlu’nun dünya kupasında 85 dk sahada kaldığı, İtalyan bir korkağın ne emir alırsa uyguladığı bir ortamda hala destekledim.

Ama yıl boyu Gsyi doğramış, Gsye karşı resmi Tff hesabından twit dahi attırmış bir eleman çıkıp şimdi de bu kulübün efsanesine hakaret ve tehdit dolu mesajlar verirse ben onunla aynı safta değilim. Zaten gruptan çıkılsa dahi fazla ilerleyemez bu takım. Ama 3te sıfır yapılırsa bu herif kovulur bir ihtimal.

Zaten rezil bir turnuva, su molaları reklamlar vs. Tonla vergi alıp 20 küsür sene sonra katılınan turnuvayı 4K yayınlayamayan bir kanal. Bu turnuvadaki maçlarda direkt desteklediğim takım yok artık. Maçlarda hangi takım garibansa o favorim Yeşil Burun Adaları’ndan Çuraçao’ya kadar

TFF de rakibi Fatih Hoca olacak diye sallıyor büyük ihtimalle ayrıca.

TFF de rakibi Fatih Hoca olacak diye sallıyor büyük ihtimalle ayrıca.
Rakip mi ? 🤣🤣🤣

Fatih hoca birak ceketi , beyaz gomlegini koysun kazanir normalde.

Birde o diger yeteeeeer diyenin yerine gelince bir seyler bekledik en basta bu heriften.

Geri
Üst Alt