Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.528
- 1.556
- 1.618
Yakında teslim alınacaksin. Gs camiası düşmanlığının hayatının geri kalanında sana nasil geri döneceği ise belirsiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocanın rakibi değil ama ibram için hoca bir rakip.Rakip mi ?
Fatih hoca birak ceketi , beyaz gomlegini koysun kazanir normalde.
Birde o diger yeteeeeer diyenin yerine gelince bir seyler bekledik en basta bu heriften.
Valla birazda fatih hocanin niyeti onemli, 2 sene once adayim dese zaten o gelirdiFatih hocanın rakibi değil ama ibram için hoca bir rakip.
Valla hiç bir zaman bir beklentim olmadı bu at nalından, millet fazla büyüttü bunun kabadayı vari tavırlarını. İlk günden belliydi kucak köpeği olduğu
Hocanin son 10 yıldır malum kesimle arası iyi değil. Yapmazlar hocayıFat
Valla birazda fatih hocanin niyeti onemli, 2 sene once adayim dese zaten o gelirdi
Daha dogrusu niyetim var , adayim dedigi anda zaten kimse cikamaz karsisina tr de.
Adayim desin ve gundem olustursun, zaten katakulli ve yalan dolan olmadan karsisinfa asla kaybetmez.Hocanin son 10 yıldır malum kesimle arası iyi değil. Yapmazlar hocayı
Brisi demistir " baskan fatih hoca konusmus, hesap sorariz edriz falan demis"Bu herif okuduğunu anlamıyor o kesin, fakat daha vahimi izleyip dinlediğini de anlamıyor veya yanlış bilgi taşıyanları var.
Fatih Terim'in açıklamalarından "hesap soracağım" dediğini nasıl çıkartmış hayret. İmparator eleştirenlere "bekleyin" diyor, hesap sorma lafı bile yanlış ama sorulacak soru varsa o zaman sorulur, daha 2 maç var dedi.
En tepede uzun yilllardir farkli tiplerde ekonomi bakani var benim listemde , damat -nebati bucuru - m.simsek.Dövülesi tipler listesinde tepelere oynar ciddi de birincilik adayıdır
baba oğul gökçek ailesi ilk iki sırayı kolay kolay vermez bendeEn tepede uzun yilllardir farkli tiplerde ekonomi bakani var benim listemde , damat -nebati bucuru - m.simsek.
Onlarin eline su dokemez bu zuppelige ragmen
Say say bitmiyor ki anasini satayim...baba oğul gökçek ailesi ilk iki sırayı kolay kolay vermez bende![]()
Fazlasıyla yapıcı ve MT ı savunan şekilde konuşmuş. Velev ki hedef göstermiş olsun; göte göt demek Fatih Hoca gibi insanların görevi zaten.tam dinlemedim Terimin aciklamasini ama hic bir hedef göstermedi sanki buna ne oluyorda aciklama yapiyor?
Dokundurmayın gsnize o zaman sesiniz çıkmıyor şahısaFatih hoca Galatasaraylı olmasa tek kelime etmezdi adamın derdi bizle