- 16 Haziran 2010
- 200.945
- 153.083
- 6.838
Rizespor maçından sonra İbrahim Hatipoğlu:
"Biz bu sene yeniden şampiyon olacağımızın sinyalini Rizespor maçında vermiş olduk. Yine nasıl hakederek şampiyon olacağımızın sinyalini verdik"
"Transfer süreciyle ilgili önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyeceğiz. Transfer döneminde neler yaşandığını sizlerle paylaşacağız. Çok büyük bilgi kirliliği var. Süreçler çok yanlış yönlendirildi ve değerlendirildi."
"Galatasaray-Fenerbahçe maçları her zaman çekişmelere sahne olmuş büyük bir derbi. Önceliğimiz Gaziantep FK maçı. Bu maçı kazandıktan sonra tüm takım Kadıköy'e gidip, galip gelip ligde 6'da 6 yapmak istiyoruz."
“Osimhen Avrupa’nın en iyi ve en pahalı forvetlerinden biri. Anı yaşamaya bakalım, şimdiden Haziran’ı düşünmeyelim. Umarız Süper Lig ve Avrupa’da kupayı Osimhen ve takımımızla birlikte kazanırız.”
“Osimhen’in sözleşme bitişi bu sezonun sonu şeklinde. Öncesi bir durum yok!”
“Ben başarılı bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Tabii bunu takımımız ve sonuçlarla karşılığını göreceğiz.
“Mauro Icardi, takımımızın başarılı bir futbolcusu. Icardi, önümüzdeki sezonun sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz. Sözleşmesi devam eden bir oyuncu için başka bir kulübün başkanının hayal kurması beyhude bir iş.”
"Kerem'i de kutluyorum. Şu anda devam eden, çıktığı ilk maçta güzel bir gol attı. Kerem'e yakışan da buydu. Bizi gururlandırıyor."
"Cenk Ergün'ün istifası sürpriz bir gelişme oldu bizim için. Şu anda sportif direktörlük için bir değerlendirme yapmadık. En kısa zamanda değerlendirme yapıp, gereken neyse yaparız."