- 3 Temmuz 2012
- 133.766
- 80.662
- 5.198
İbrahim Hatipoğlu: "Bu geceyi bize yaşatan teknik ekibimize, futbolcularımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da rekor kıra kıra yolumuza devam ediyoruz."
İbrahim Hatipoğlu: "Biz hakem hatalarına rağmen iki yıldır şampiyon oluyoruz. En büyük hakem hataları aleyhimize yapıldı. Bize karşı yapılan algıların doğru olmadığını tarafsız hakem kurulu kurularak pozisyonlar incelenerek bunların belirlenebileceğini görüyorduk. Fenerbahçe'den diyalog çağrısı oldu. Ben sonrasında Acun Ilıcalı'yı aradım. Aramızdaki tüm diyalog 4-5 telefon konuşması ve bazı yazışmalardan ibaret. Bugün kulübümüze 15.40 gibi bizim aramızdaki kayıtların paylaşılmasını izin istiyorlardı. Belli bir süre içinde dönüş beklediler. Hiçbir zaman ortak açıklama olmadı, bilgimiz olmadan kendileri tarafından paylaşımla duyuruldu."
İbrahim Hatipoğlu: "Aramızda kesin bir anlaşma olmadı. Olsaydı zaten iki taraftan ortak bir açıklama olurdu. Hiçbir bilgimiz olmadan kafalarına göre bir paylaşım yaptılar. Henüz konuşulacak çok şey vardı. Biz yine aynı iddiadayız ancak bu iddiayı yapabilmemiz için karşımızda güvenilir ve ciddi birileri olması gerekir. Yine hayal kırıklığına uğradık Karşımızda muhatap alınacak birilerinin olmadığını gördük, Galatasaray taraftarından özür diliyorum. Onlarla yanlış bir diyaloğa girdik ve taraftarımızın bu konularla uğraşmasına sebep oldum."
İbrahim Hatipoğlu: "Yapı’ diyorlar, Galatasaray; Avrupa Ligi'nde 4 maç sonunda en çok şut atan takım, en çok pozisyona giren takım, en çok üst üste 8 net pozisyondan daha fazla gol pozisyonuna 3 maçta ve 1 sezonda giren tek takım. Türkiye Ligi'ndeki istatistikler ortada, en çok gol atan, pozisyona gireniz."
İbrahim Hatipoğlu: "Osimhen, Haziran’a kadar bizimle olacak. Osimhen’in çok ciddi bir bütçesi ve çok ciddi talipleri var. Bugünden Osimhen’i alacağız tarzı konuşmalar yapmak yanlış. Şartlar oluşursa bizimle devam etmesi için elimizden geleni yaparız. Fırsatları zorlarız."