İbrahim Hatipoğlu: "Bizim için garabet bir kararla karşı karşıyayız!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
İbrahim Hatipoğlu: "Bizim için garabet bir kararla karşı karşıyayız. Tutarsızlıklarla dolu. Bir sipariş sevk var. Yine bir Avrupa kupası maçı öncesi. Geçmişte yaşananlara benzer bir sevk. Yunus Akgün'ün kendi fotoğrafına koyduğu bir tribün bestesinden sevk yapılması anlaşılır gibi değil. İki gündür rakip takımın siparişlerle sevk girişimleri TFF tarafından karşılık bulmuş!""

İbrahim Hatipoğlu: "Yunus Akgün'ün karakterini herkes biliyor. Bu şekilde bir tarzı olmadığını herkes çok iyi biliyor. Yunus'un farkında bile olduğunu düşünmüyorum paylaşımdan. TFF'nin masumu suçlu yapmaya çalıştığını, iyi bir işaret olarak görmüyoruz. Yunus'un kabahati olduğunu düşünmüyoruz! Umuyoruz doğru değerlendirme yapılır, hatadan dönülür!"

İbrahim Hatipoğlu: "Yunus Akgün sevki tam bir siparişle sevk! Rakibin talebi ne olursa olsun burada bizim tepkimiz TFF'ye! Haksız bir talebi bir şekilde böyle haklı görüp sevk etmek, rakipten çok TFF'nin kabahati!"

İbrahim Hatipoğlu: "Elfsborg’a da Beşiktaş’a karşı da çok farklı bir Galatasaray izlettireceğiz.”

- Beşiktaşlı yönetici Hüseyin Yücel'in Galatasaray'a küfürlü tezahürat yapması

İbrahim Hatipoğlu: "Hüseyin Yücel bir yönetici ve yaptığı daha çirkin! Gördüm ve üzüldüm. Yunus da bir şey söylemiyor ayrıca. Daha önce küfürlü tezahüratlara katılan oyuncular sevk edilmedi. Yunus bir şey söylemedi bunun altını çizmek lazım. Aynı şekilde Beşiktaş yöneticisinin de sevk edilmesi gerekirdi."

Aman tadınız kaçmasın ali rıza efendi ya şimdi itiraz falan yapmak için toplanacaksınız falan bir sürü iş

siz de demek ki siparişle orda tutuluyosunuz ki hiçbir yaptırımınız yok hiçbir konuda. 2 sezondur şu kadar çifte standarta cimbomluyum diyen adam sabır taşı olsa çatlar. bi gün sizi orda tutan okan buruk, icardi, mertens, muslera, barış'ın da yetmeyeceği olur o zaman değişen tüzükle bile o koltuklarda kalamazsınız.

Eeeee bu mu açıklamanız? Çok sert olmuş sanki!!

Adam gibi tepki koymayacaksanız defolup gidin o koltuklarınızdan.

Hayret başına tuğla mi düştü lan hiyarto

Eee? Sonuç ne yani? 2 gündür sipariş sevkler olduğunu biz de biliyorduk, siz ne yaptınız?

bizim için diye söylenmez türk futbolu için denir konuşmayı öğrenin ya da susun sizinle mi uraşıcaz

Yunus Akgün adına özür dileseydin birader?

Açıklamaya bak: “TFF'nin masumu suçlu yapmaya çalıştığını, iyi bir işaret olarak görmüyoruz. Yunus'un kabahati olduğunu düşünmüyoruz! Umuyoruz doğru değerlendirme yapılır, hatadan dönülür!”

şu adamlar varken koç nasıl şampiyon olamam diye kafasını duvarlara vursun, inanılmaz beceriksizler

Garabet kelimesini ben çok sever kullanırım ama sen edebi şeyleri boşver İ.H.

Ya da sen en iyisi istifa et.

Çok rahat bir şekilde sinir uçlarımıza dokunabiliyorlar ve en acısı bizim yönetimde bizim gibi sadece izliyor.

Açıklamaya bak. Senin de açıklamanın da. Basiretsiz herifler.

O Yunus, Besiktas macinda oynayacak. Yoksa defolun gidin Ibrahim Bey.

Geri
Üst Alt