GSC Haber İbrahim Hatipoğlu: "Cuesta'nın nasıl futbolcu olduğunu sahada göreceğiz"

Ne sanıyorsunuz yav siz bu adamı

Cebinden 1 milyon euro ver desen zor verir, 750 bin lira ceza aldı diye kameralara konuşmayı bıraktı.

Yok yere PR yaptırdık işte yolda görsek dikkate almayacağımız birisi çıkıp GS ile ilgili her yere girebilir oldu.

gördük !!!

paramızı geri ver çapsız, burası urfaspor değil, komisyoncu

Daha halen bu herife akilsiz dediğim icin beni banlayan moderatör'a kiziyorum

Cuesta'nın her maçı sonrası bu başlığın hortlaması büyük kepazelik. Bedava versen birine almaz takıma zarar verir diye.

Cuesta havaalanından sessiz sedasız imza pozları için hazırlama gibi yakında stadlardan görünmeyerek kaçacak heralde .

Geçmişte Fatih Hoca'nın Tamburacı ile alakalı bir sözü vardı hatırlarsınız. Aynı sözleri kendisine iletiyorum.

Bir de komisyon yemiş mi yememiş mi onu bir araştırsınlar. Bir de mevcut siyasi iktidarın, fanatik fenerli spor bakanının, gözü dönmüş bir oligarkın ricası ile 2 sene üst üste şampiyonluktan sonra normalde alıp başını gidecek bir G.Saray'ı içten karıştırmak için görevlendirdiği bir truva mı kendisi? Bunun da araştırılması gerekiyor bence.

Ha kim araştıracak bunları o da ayrı konu. Son iki sezonun şampiyonu koskoca G.Saray, her tarafından sapır sapır dökülüyor. Hiç normal bir şey değil bu.

cuesta maliyetine sikrinarı alırdın boş herif

önce pasta kesti avrupa gitti simdide ne transfer ettigi belli olmayan yüzünden sampiyonluk gidiyor, ilk istifa etmesi gereken bu sahistir.

önce pasta kesti avrupa gitti simdide ne transfer ettigi belli olmayan yüzünden sampiyonluk gidiyor, ilk istifa etmesi geren bu sahistir.
daha öncesi de var .

geçen sene şampiyonluk kupası aldıktan sonra dernek görüntülerine bakın bakalım erden timurun tam arkasında ellerini erden timurun omzundan çekmeyen kim.

daha öncesi de var .

geçen sene şampiyonluk kupası aldıktan sonra dernek görüntülerine bakın bakalım erden timurun tam arkasında ellerini erden timurun omzundan çekmeyen kim.
bunlar hep erden timurun ahi iste, adama yöneticilerin messisi diye bosuna demiyorduk!

Geçmişte Fatih Hoca'nın Tamburacı ile alakalı bir sözü vardı hatırlarsınız. Aynı sözleri kendisine iletiyorum.

Bir de komisyon yemiş mi yememiş mi onu bir araştırsınlar. Bir de mevcut siyasi iktidarın, fanatik fenerli spor bakanının, gözü dönmüş bir oligarkın ricası ile 2 sene üst üste şampiyonluktan sonra normalde alıp başını gidecek bir G.Saray'ı içten karıştırmak için görevlendirdiği bir truva mı kendisi? Bunun da araştırılması gerekiyor bence.

Ha kim araştıracak bunları o da ayrı konu. Son iki sezonun şampiyonu koskoca G.Saray, her tarafından sapır sapır dökülüyor. Hiç normal bir şey değil bu.
Tansiyonun kaça cikti bugun abim dogru soyle :asd:

Tansiyonun kaça cikti bugun abim dogru soyle :asd:
Yok lan ben artık kafama takmıyorum. Heyecan bile yapmıyorum. Gayet sakin izledim maçı. Milyon avrolar alan adamların kafasına takmadığı şeyi ben neden takacağım. Ben niye kendimi üzüp yıpratacağım? Mevcut takım ve hoca şu an bunu hak etmiyorlar.

Ayrıca tansiyonum çıkmadı ama benden sana doğru yükselen bir şey var, haberin olsun.

Yok lan ben artık kafama takmıyorum. Heyecan bile yapmıyorum. Gayet sakin izledim maçı. Milyon avrolar alan adamların kafasına takmadığı şeyi ben neden takacağım. Ben niye kendimi üzüp yıpratacağım? Mevcut takım ve hoca şu an bunu hak etmiyorlar.

Ayrıca tansiyonum çıkmadı ama benden sana doğru yükselen bir şey var, haberin olsun.
Senin canin sag olsun yaw :asd:

Geri
Üst Alt