İbrahim Hatipoğlu: "İki tane kolay penaltıyla bizi cezalandırdılar"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
İbrahim Hatipoğlu:

"Bugün 5-1 kazandık. Ancak 2 tane çok ucuz penaltıyla karşı karşıya kaldık. Bu maç böyle olmasaydı çok büyük infiallere yol açabilirdi.

"İki tane kolay penaltıyla bizi cezalandırdılar. Hakemlerimizin dikkatli olması gerekir. Kolay geçen maçlarda bile bu kadar bariz hatalar olmamalı.

İbrahim Hatipoğlu'ndan Fenerbahçe-Alanyaspor maçı hakkında:

Dünkü maçta ise faulü bile yedek kulübesi belirleyecekti! Elleriyle işaret etmedikleri kaldı. Hakemlerimizden biraz daha dikkatli olmalarını bekliyoruz"

İbrahim Hatipoğlu: "Doktorlarımız Mauro Icardi’nin arka adalesinde bir sorun tespit ettiler. Gerekli açıklamalar yapılacak."

- Hermoso geliyor mu?

İbrahim Hatipoğlu: "4 Eylül akşamına kadar Avrupa'ya kadro bildirme süremiz var. Ayrılan oyuncularımızın yerini dolduracağız. İsim telaffuz etmem doğru olmaz."

aponunki penaltı da diğerinin alakası yok. resmen kg vara çalıştı hakem bugün.

Daha sert konuş. ısınamadım gitti bu adama aslında fena söylememiş

Helva gibi adam konuştuğu konuyu ciddiye bile almadılar. Basın açıklaması yapabilecek pitpull gibi bir yönetici yok mu?

Aponun penalitisinda Ali Yavuz sanki ofsayattan gelip, Abdülkerime temas kurmuyor mu? Trio falan Batshuayi'de ofsayt uydurmamismiydi? O zaman bu da ofsayt olmuyor mu?

yönetim kadrosunun en sesli, en istekli elemanı ibrahim hatioğlu. seviyeyi sen düşün

''Dünkü maçta neredeyse faulün yerini neredeyse yedek kulübesi belirleyecekti. Elleriyle işaret etmedikleri kaldı. Hakemlerimizden biraz daha dikkatli olmalarını bekliyoruz.''

- Hermoso geliyor mu?

İbrahim Hatipoğlu: "4 Eylül akşamına kadar Avrupa'ya kadro bildirme süremiz var. Ayrılan oyuncularımızın yerini dolduracağız. İsim telaffuz etmem doğru olmaz."

Ya Allah aşkına bu adamı bir kişi ciddiye alır mı ki? Hangi hakem Bundan korkar hangi federasyon yöneticisi bunu muhatap alır kendine

''Dünkü maçta neredeyse faulün yerini neredeyse yedek kulübesi belirleyecekti. Elleriyle işaret etmedikleri kaldı. Hakemlerimizden biraz daha dikkatli olmalarını bekliyoruz.''
Begenmedim daha sert olmali.

Kufur etsin bir sonraki aciklamasinda

Agziyla kuş tutsa begenmeyecem gerci ama denesin en azindan

Şu iki uyduruk penaltıdan sonra konuşmayacak da ne yapacak?
Susalim da her hafta hakkımızı yemeye devam etsinler

Begenmedim daha sert olmali.

Kufur etsin bir sonraki aciklamasinda

Agziyla kuş tutsa begenmeyecem gerci ama denesin en azindan

QmT1s3.gif

şu tarz bi müdaheleden korkuyolar heralde

Geri
Üst Alt