İbrahim Hatipoğlu: "Net penaltımız hakem tarafından verilmedi"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
İbrahim Hatipoğlu:

"Net penaltımız hakem tarafından verilmedi. Tebrik etmeleri gereken maçtan sonra açıklamalarını yadırgadım. Her ne olursa olsun maç, hakem bir tarafa, böyle saldırıda bulunmak ne kadar gergin geldikleri ve hoş görüden uzak olduklarını gösteriyor!"

"Basın mensubuna saldırı yapanları, sebep olanları kınıyorum. Tüm basın mensuplarına geçmiş olsun diliyorum. Tüm basın ve bizler bu olayı şiddetle kınamalı ve takipçisi olmalı. Beşiktaşlı yöneticilerin buraya gelip Emre Kaplan kardeşimize geçmiş olsun demelerini beklerdik."

Açıklama yapması olumlu lakin açıklama da kötü olduklarını görüyoruz hep. Sadece penaltı değil Rafa'nın Barış'ın sırtına vurmasını yine Osimhen'e yapılan diğer 2 pozisyona kırmızı deniyorsa bunlar hayli hayli kırmızı bunları da gündeme getirmeliydi.

Bu kulübe 1 tane konuşmayı bilen badın sözcüsü alın artık

bu yönetim ve bu hocayla şampiyon olursak gerçekten mucizevi olacak bu şampiyonluk.

Afferim lem böyle böyle alışır öğrenirsin belki
En azından çıkıp 2 kelam birşey söylemişsin

Paşam günaydın ağzınız varmış konuşabiliyormuşsunuz

Bu adam neden yapay zeka gibi konuşuyor

bu yönetim ve bu hocayla şampiyon olursak gerçekten mucizevi olacak bu şampiyonluk.
Abi 8 er puan fark attık paket ettik hepsini tutup mala bağlamazsak bi bok yiyemezler artık daha bunlar puan kaybı yapar illaki hele fener banko kaybeder

Abi 8 er puan fark attık paket ettik hepsini tutup mala bağlamazsak bi bok yiyemezler artık daha bunlar puan kaybı yapar illaki hele fener banko kaybeder
yönetim meydanı boş bırakmayacak her zaman enselerinde olmaları lazım bunların. polyannacılık oynamanın alemi yok.

Yönetimin öndeyiz tadımız kaçmasın modunda takılmadan sesini çıkarması şarttır. fb sarı kart algısı yaptı sonuç ortada şimdi bjk kart-faul algısına başladı, geçen yıl penaltı algısı yaptılar tek penaltımız verilmiyor.

Mehmet Ağar acilen basın sözcüsü mü olur başkan mı olur gelmeli.

Geri
Üst Alt