İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Taraftar olaya müdahil olsun yoksa bu saftirikler eline yüzüne bulaştıracak. 10 hafta nedir yav utanmasalar 2 haftayı inceleyelim diyecekler

Hatipson acuna yaw acun bas git işine nerde ağlayıp zırlıyorsan ağla bizi çoluk çocuk işlerle uğraştırma demesi lazımdı.

icardi-filitre, çaykur ve spor toto'dan nasıl yanmışsan hala bulaşıyon.

sen maç izlemiyon mu evlat, kendi fikrin yok mu? :D
Fb ve bjk maçlarını izlemiyorum ki çok nadir bakarım o yüzden her şeyi bilemiyorum

Sen her maç şöyle kayrıldılar biz böyle doğrandık dediğin için eminsin dimi diye sordum

Fb ve bjk maçlarını izlemiyorum ki çok nadir bakarım o yüzden her şeyi bilemiyorum

Sen her maç şöyle kayrıldılar biz böyle doğrandık dediğin için eminsin dimi diye sordum

böyle bir şey demiyorum da senin bu cümleyi yazarkenki amacını anlıyorum. çaykur.

neyse normal cevap verirsek, bu anlaşmadaki esas sıkıntı bu sezonun ilk 10 haftasının incelenecek olması.

son 2 sezon full dahil edilmeliydi.

Yav kardesim anca rezil ediyorsunuz bizi sacma sapan islere niye giriyorsun

sen kafana göre acunla niye görüşüyorsun yav ? transfer döneminden sonra yok olman lazım hala konuşuyorsun.

Acun şam şeytanı gibi bir adam, sen hangi aklınla acunla uğraşmaya karar verdin ? ne boş adamsın yav

hata: kafana göre fenerlilerle onların seviyesine iniyorsun - bak vıdı vıdı ağzından düşürmüyorlar seni

bizim seviyemizi düşürmektesin kaldıki ikili diyalogda bu karaktersizleri bence kaldıramaz hatipoğlu...

Kanım ısınmaya başladı birde ara transfer döneminde görmek lazım.

Göreve geldiği ilk dönemlere göre açıklamalarda bir gelişme var gibi. Bakalım eylemlerde ne durumda olacak?

Ben ediyordum hala ediyorum.
Erman Türker
Recep Buruk

Geri
Üst Alt