İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

O pastayı kestiği gün ayvayı yedik. Böyle kibirli saçma işler herzaman mabadında patlar insanın

dün geceki maçtan sonra dildo şeklinde bir pasta yaptırıp yiyebilir artık!!!

Sadece o pasta için bile istifa etmeli

Onu geçtim

Jelert
Jakobs
Cuesta

İle kulübe geri dönüşsüz 30 milyon Euro soktu. Şu adamları o maaşlar ile kimse üzerine para versen almaz.

Azıcık olsa Galatasaray’lı isen istifa edersin. Giderken de Erden ben batırdım sen gel lütfen dersin

Erden Timur gibi adamı yediler komisyon alamadıkları için şimdi çöp transferle ne fırıldaklıklar döndürüyorlar kim bilir

Avrupa kupası pastasının tadı nasıl güzel dimi o sırada Anadolu takımlarından daha kötü yedek rotasyonun kurulmasına vesile olan İbrahim Hatipoğlu bugün istifasını vermek zorunda.

3 oyuncu yok 2 sakat var bahanesinide kabul etmiyorum ilk 11'de Kaan, Berkan, Mertens yerine 11 oynasalar bu adamlar yedek olacaklar.

Devre arası 2 oyuncu listeden çıkıyor + Icardi sakat yerine 3 oyuncu koyuyoruz gelen-giden eşitleniyor yine rotasyon aynı vaziyette kalıyor.

Ama bunlarda çıkıp pasta yiyip utanmadan fotoğraf çekinip taraftarın aklıyla oynuyor.

1739531527022.webp

Sene sonu bundan çıkmamız lazım.

Haklı olarak nefret objesi oldu.

negatif enerji yayıyor.

Gönülden çalışan Erden Timur'u harcayan Öztürk ve GSYİAD ekibinin reklam yüzünden fazlası değilsin.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek koltuğu işgal ediyorsun sadece.

O koltuktaki son günlerinin tadını çıkar.

Sene sonu şampiyon da olsak yuhalanacaksın. Olamazsak zaten sen düşün neler olabileceğini.

EuroBand'tan Koç'lardan aldığın/alacağın ihaleler ile ikbal planları yapıyorsan da umarım batarsın. Menfaatsiz iş yapmayan kimse mıh gibi karşında dikileceğiz.

Her yerinden amatörlük akıyor. Kurt bir siyasetçi olsa, o kestiği pastanın başına iş açacağını bilir, büyük lokma yer büyük laf etmezdi.

Sen o pastayı kesiyorsan soluğu San Mames te alamazsan alay konusu olursun. Şahsının alay konusu olması umrumda değil de Galatasaray yöneticisi sıfatıyla bunların yapılmasına müsaade edilmesi can sıkıcı.

Sportif A.Ş Başkanvekili olarak tesislere en son ne zaman gelip, birleştirici unsur olabildi.

Rakip takım senin yatak odama ajan sokarken, ne önlem alabildin?

Sen onlara ajan yerleştirip avantaj sağlayabilsin mi bu gayri meşru harp koşullarında.

Söylemlerinim ve icraatlerlnin TFF ve kurulllar üzerinde Galatasaray için ne gibi bir katma değeri oldu, onu geçtim bize yapılan haksızlıkları önlemek bir yana artan şiddetine ne gibi bir çare olabildin?

Ancak gidip pasta ile poz ver, reklamını yap uçaklarda pozlar verip biceps’ları göster.

Transfer fiyaskolarına değinmiyorum bile.

Ama siz Erden Timur’un saha dışı katkısını küçümseyip olayı transfere indirgediğiniz için bu haldeyiz.

Yazıklar olsun. Keşke az utanma duygunuz olsa da illa şampiyonluğu kaybetmeden bu kulübün yakasından düşseniz.

1 senemizi daha çaldınız Avrupa’da. Bari 2-3 yılımızı zehir etmeyin.

Geri
Üst Alt