İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Dursun’un verdiği emeklere yazık. Adam ne yazık ki kontrolü kayıb etmiş durumda. Lanet olsun bir kere de her şey yolundayken kaos oluşmasın şu takımda. Senelerdir aynı masalı izliyoruz.

Transferleri mi
Açıklamaları mı
Acunla gizlice görüşmesi mi
Yoksa bıyığı mı

Hangi birine söveceğiz

Galiba seve seve kulübümüzü yönetmesini izlemek zorunda kalmama söveceğim ben bu gece

Dursun özbek
Maruf güneş
Okan buruk
İbrahim hatipoğlu
Cenk ergün
Metin öztürk

Ekibe bak

Ossura ossura uyumuyosa su an ben de bi sey bilmiyorum

Cuesta bonservis bedelini ödeyip, istifa et. Basket takımına oyuncu almamışmis, gördük aldığın adami.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupada elenişimizin ardından neredeyse 12 saat geçti. Pasta kesen bu arkadaş hala istifa etmedi mi? O Cuesta denen adamın parasını da cebinden çıkart defol git.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halen istifasını vermedi mi eğer insanda biraz utanma olsa dünkü maçtan sonra verirdi eğer vermiyorsa komisyonla alakalı durumlar olabilir.

Bu herif koca hizmet eden birisi bence ama erden nasıl yakındı bununla o kısmı anlayamiyorum

Hâlâ yönetici bu adam kulüpte
Günün fıkrası bu kadar

Galatasaray'in paralarini carcur eden bu adam Jakobs, Jelert ve Cuesta transferlerinin merkezinede muhtemelen. Hala orada burada rahat rahat geziyor.

Kulübün önemli parasini böyle sokaga atan biri göreve devam edemez.

Para varken kullanamadi, HatipIbrahim derhal istifa etmelidir.

Başarılıyken her şeyi kendinden sanıp başarısızlıkta ortadan kaybolan etkisiz bir şahıs. Yarın görevini bıraksa da yaptıklarının bedelini ödememiş olacak.

Erdemli bir insan olsa zaten çıkıp bir kez olsun hata yaptım derdi, Cuesta'yı sahada görürsünüz deyip, bir halt edemeyince ortalıktan kaybolmazdı. Kulübe soktuğu bonservisin haddi hesabı yok.

Başarılıyken her şeyi kendinden sanıp başarısızlıkta ortadan kaybolan etkisiz bir şahıs. Yarın görevini bıraksa da yaptıklarının bedelini ödememiş olacak.

Erdemli bir insan olsa zaten çıkıp bir kez olsun hata yaptım derdi, Cuesta'yı sahada görürsünüz deyip, bir halt edemeyince ortalıktan kaybolmazdı. Kulübe soktuğu bonservisin haddi hesabı yok.

Bu herifin bende uyandırdığı hisler Acun Ilıcalı ile aynı. Hislerimi küfürsüz bir şekilde ifade etmem zor

30 Milyon Euro zarar verdi Sara’da böyle giderse 53 Milyon Euro hatta.

türkiye kupalı pasta gelir mi

Geri
Üst Alt