İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Aa niye laf ediyosunuz ki

Erden Timur gibi şov amaçlı bitik yıldız transferi yapmıyor bu adam

GS'nin geleceğini düşünüyor

Kameradan kaçıyor yahu. Ulan bari sonra açıklama yapacağız teşekkürler arkadaşlar şimdi yeri değil falan de ilkokul mezunu musun 2 kelime bir araya getiremiyor musun? arkasını dönüp gidiyor rezil ettin bizi rezil.

Yazıklar olsun dursun ouzbek galiba bu çapul toplayıcıları ile beraber sende gitmek istiyorsun. Derhal bunla Okanı yolla Erden Timur'u geri getir.

Bu gidişle şu videonun yönetici versiyonunu Galatasaray taraftarı bu adamla çekecek

Okan ve bunun hts kayıtlarına bakılmalı camiada operasyon başlamalı

aynaya bak,utan ve ben ne beceriksiz bi herifmisim de..

akabinde topukla

Becerisizlikten öte şeyler çıkacak bunun hakkında bana göre.

Cuesta-8
Jakobs-10
Jelert-11
Sallai-6

dörtlüsüne verilen 35 Milyon Euro asla iyi niyet ile açıklanabilecek şeyler değil. Aldığı oyunculara verilen yüksek kontratlar dahil kesinlikle belirli amaca hizmet eden şeyler.

İlk taşı kim atacak göreceğiz camiadan.

Her şey olup bittikten sonra istifa demek kolay ilk iç saha maçında istifaya davet edemezsek bu işten biz kazançlı çıkamayız. Galatasaray'ın şampiyon olamadığı her durumda beni ilgilerin en ufak bir şey yok, Temmuz ayında istifa etse ne olur etmese ne olur ben kısa vadeye bakıyorum.

abi kızacaksınız ama tipi babamın kopyası.

kurbanda koç falan keserken deri altına boruyla üfleme falan yapıyor.. bıyıkları da aynısı

problemlerimizin yegane kaynagi bu herif bak nasil da saklaniyor cikmiyor piyasaya adi serefsiz

iki gündür mesaideydim hiç post atamadım. o yüzden saçmalıyor olabilirim

Hayri Cund

.Öyle kaçmak yok.
Ama dursunun başkan olduğu yerde her türlü kepazelik olur.
Ama şu genel kurul nasıl tepkisiz olabiliyor aklım almıyor..

34 milyon euro soktu kulübe 4 transferle. Çok büyük hainlik var burada 1 tanesi bile tutmaması 6 ayda inanılmaz. Aldığı 4 oyuncudan 3'ü ortalıkda yok birinin de sahada ne yaptığı belli değil ve bu oyunculara 35 bonservis verdik. Hesap vermeli.

Geri
Üst Alt