İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

o kadar çok sayıda berbat yöneticimiz var ki taraftar kime saydıracağını şaşırdı artık bu şekil :

Şu adama 3 saniye bakınca zaten belli oluyor Galatasaray'ın kendisine ağır geleceği.

Metin Öztürk
Hatipoğlu

bu iki kişi el çektirilmedikçe biz daha çok kişiyi harcarız.

GSYİAD tayfanın kulübe ne katkısı oldu ben çok merak ediyorum kadrolaşma dışında.

Erden'i yıprandı ve bir şekilde gitti. Üzerine hiç hazzetmesem de Cenk Ergün aynı şekilde.

Kavukçu'nun o twitler evet skandal ama ben FB'li olduğuna ihtimal vermiyorum. Bunları bulup çıkaran da servis eden de bir şekilde no-name hesaplar ile bunların tayfa.

Nasıl olacak bilmiyorum ama şampiyon olmamız için de, bir şekilde şampiyon olursak bunlardan kurtulmak için de bir şeyler lazım.

Başarısız olarak değil başarılı görünürken gitmeleri lazım.

Transfer listesini herkes biliyor, nasıl iş yapıyorsunuz lan siz?

Bomboş bir adam. Koskoca Galatasaray bunların elinde yazık

120 yıllık camia bunun, Simitçinin ve Maruf'un iş bitirmesine kaldıysa kapatıp gidelim kulübü. Bu kadar vizyonsuz insanları bir araya getirmekde başarı bir başkan için.

Belli ki yüz de yok İstifa etmek için.

Bu ne ?? 🤬🤬
ttxt23j.jpeg

helvacı çırağı ibrahim'den sadrazamlık bekliyoruz. ama cincon muhabbeti türkçe yetersizliğinden kaynaklanmış gibi duruyor. buradan linç etmek gereksiz.

Ibrahim bey ülkedeki siyasi atmosferden çok büyük paralar kazanabilirsiniz. Para ve şöhret icin biz gariban Galatasaraylilari kanser etmenize gerek yok. Ortam tam senlik yahu.

Forumumuza su isminle üye olsan ikinci gün Adminler adını İmam Hatipoğlu yapar, rütbeni yapistirirdi yahu.

Sen akilli adamsın. Siyasette yürü, öyle güzel ortam var ki seni spor bakanı yaparlar belki ne olur sal bizi…

Kavukçu gibi sinsi değil bu adam. Çok iyi bir Galatasaraylı olduğundan da eminim.
Ama çok saf ve daha önemlisi futbol yöneticiliğinde çok beceriksiz biri

En fazla 3 ay daha görevde kalırsınız.
Şampiyonluk yaşayıp kovulan ilk yönetim olacaksınız

Bu dönemin adnan sezgini ve Bülent tulunu..Galatasaray tarihinde adı bu adamlarla anılacak
Lincolnu falan getiren dönemin adamlarıyla bunları kıyaslamayalım yav. Hele Bülent Tulun ile isimlerinin yan yana gelmesi hakarettir.
Bu adamlar Galatasarayın en çulsuz ve güçsüz olduğu dönemlerde çabalamış insanlar.

Şu derece ekonomik gücün olduğu dönemdeki başarısızlarla kimseyi kıyaslamam.

Osimhen transferi yüzüne gözüne bulaştırmasın diye hatipoğlundan gizli yürütüldü

Bilmem dikkatinizi çekti mi; Erden Timur yönetici iken ve transfer işleriyle uğraşırken malum camianın başkanı, as başkanı ve trolleri tarafından hep topa tutuldu, iftiralar atıldı..

İbrahim Hatipoğlu ve ekürisi için karşı taraftan (malum camia)'dan hiç laf atma, iftira atma veya başka bir şey duyan ve gören oldu mu ?? Buradan anlayın bu ikilinin me olduğunu..

Arkasından 40 tane it havlatmayan adama adam demem. Erden Timur 40 değil 100 it havlatıyordu arkasından. Bu bile bazı şeylerin göstergesi.

Kimseyi bir şey ile itham etmiyorum ancak umarım şampiyonluk konusunda çok pis kokular geliyor burnuma. Benim ki sadece bir his (!)

Geri
Üst Alt