İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

İbrahim Hatipoğlu'ndan Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına yanıt:

Hafıza kaybından bahseden Acun Ilıcalı’nın bu sene ortaya atılmış bir piyon olduğunun çok farkındayım. Kendisi sağa sola sataşıp huzursuzluk yaratmak, nefret dilini köpürtmek yerine gelecekte Türk kamuoyunda hafızalarda nasıl kalacağını düşünse çok daha sağlıklı olur.

Madem kendisinin böyle bir talebi oldu bu kişinin hafızasını tazeleyelim;

•⁠ ⁠Geçen sene oynanan kritik Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında VAR ile organize çalışarak “hissiyatımsı” bir penaltı vererek maçı ev sahibine hediye eden,

•⁠ ⁠Bu sezon Hatayspor ve Kasımpaşa ile oynadığımız maçlarda verip - vermediği kararlarla maçın skoruna direkt etki eden,

•⁠ ⁠Bu sezon Fenerbahçe - Samsunspor maçında konuk takımı haksız yere eksilten,

söz konusu hakeme “muhtemelen Galatasaraylı” demekle amacının her zamanki gibi algı ve manipülasyon olduğu açıkça görülüyor.

Galatasaray’la ilgili her türlü safsatayı dile getiren Ilıcalı’dan, Fenerbahçe’ye ligin şu dönemine kadar neden hiç kırmızı kart gösterilmediğini açıklamasını bekliyorum.

Galatasaray Spor Kulübü olarak, bu kirli zihniyetin yok olmasını, yeşil sahalara sükunet ve barışın gelmesini ve rekabetin ‘sadece’ sahada kalmasını diliyoruz."

bu arkadaşa oyuncu satışı yetkisi falan vermeyek.

veresiye defterini kiloyla satan sakar şakir gibi, barış alper'i falan kiloyla satar bu yoksa. :d

İşin siyasetinde o kadar kötüler ki bütün yönetim olarak, şu an

Fb ile düşman olan Trabzonspor bile onların suyuna gidiyor.

Sözde Galatasaray’lı denen Eyüpspor ve Samsunspor hayatının topunu bize karşı oynuyor (ilk devre maçları). Biri çıkmış Fb şampiyon olsun da rahatlasınlar diyor.

Kasımpaşa
Ç.Rize
Hatayspor
Sivasspor
Antalyaspor

Tamamen tek taraflı Fb kongresi gibi başkan yönetici seçiyor Sivas dışında en son ne zaman puan almış belli değil.

Alanyaspor
Kayserispor
G.Antep
Bodrumspor

Da FB’li iş adamı olmayan kongreye aday olamıyor. Yanlışlıkla olursa 4 aya yönetimden indiriliyor.

18 takımın 9’undan 6 puan garantili sezona başlıyorlar neredeyse 4 yıldır.

Üzerine Beşiktaş ve Trabzon eklendi. Başakşehir de gündeme gelmiyor ama en son ne zaman puan aldı unuttuk.

Bu efendi ne yapıyor pasta ile poz veriyor icraat sıfır ama.

Saha dışında yoksunuz
Saha içine bir katkınız yok
Transferde ne kadar saçma karavana ve pahalı iş varsa siz varsınız

Alt yapıya bir saha verip 10 almak için ve galibiyette poz vermeye ise gücünüz var.

Bu sene şu an 3 puan önde olmamıza rağmen şampiyonluğu kaybetmekten korkuyorsak sizin satmışçasına bu saçmalıklarınız yüzünden.

George Gardi: “Bana yöneltilen eleştiriler, kulüp içi 'doğal' zorluklardan kaynaklanıyor. Geçen eylülde başkana tam yetki talebinde bulundum ama kulüp kendi sistemini ve stratejisini uygulamayı sürdürdü ve bu da ocak ayında daha güçlü işler yapılabilecek bir dönemin kaçırılmasına neden oldu.

Benim amacım Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nin son aşamalarında sürekli rekabet eden Avrupa’nın elit kulüpleri seviyesine çıkarmaktı."

Cuestanin parasını bize ödeyip, cuestanin bonservisini alıp, kulüpten uzaklasmali.

Geri
Üst Alt