İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

stop fuck off GIF

Mevzu Cimbom olunca pek gaddar oluyorum, bu adamı Florya'da darağacına çekerim, üstüne de not yapıştırırım, "Cuesta..." yazar.

Bir daha da kimse böyle bir transfere yeltenmez.

Liseli olmamasına rağmen genel kurul gazabına uğramaması irdelenmelidir. Erden Ağabey hapşırsa kürsüde eleştirmek için kuyruk oluşuyordu.
Güzel bir tespit,hakikaten var böyle bir durum şimdi sen diyince uyandım

Taraftarın sevdiği ve el üstünde tuttuğü figürlere karşı o yaklaşım hep var genel kurulda.Bunu taraftar sevmiyor diye sallamıyorlar,tehdit olarak görmüyorlar bence kendilerine

Güzel bir tespit,hakikaten var böyle bir durum şimdi sen diyince uyandım

Taraftarın sevdiği ve el üstünde tuttuğü figürlere karşı o yaklaşım hep var genel kurulda.Bunu taraftar sevmiyor diye sallamıyorlar,tehdit olarak görmüyorlar bence kendilerine
belkide tek kusurlu buldugum nokta bizim divan ile ilgili.

Bir kesimi kendisini ustun tabaka , elit insan gibi toplumun ustundeymis gibi takiliyor/o havayi veriyor.

Erden timurun herkes tarafindan asiri sevilmesinde ne kadar sacma konusmalar izledik mesela. Hatipoglunda yok cunku taraftar sevmiyor zaten.

Gorevide bir butce listesini cikip okumak, herhangi bir surec yonetimi, gelsitirilebilir seyler sunmadan "Enflasyon hesabi""harika durumdayiz" diyerek iniyor kursuden.

Gecen senenin kupali dernek fotolarinda hatipoglu her karede erden timurun omuzlarina yapismis durumda olmasida cok rahatsiz oldugum bir seydi.

Liseli olmamasına rağmen genel kurul gazabına uğramaması irdelenmelidir. Erden Ağabey hapşırsa kürsüde eleştirmek için kuyruk oluşuyordu.
Hep yapılan şey. Gs'ye büyük zararlar verenler, çok kötü yönetim gösterenleri bizim divan üyeleri hiçbir zaman eleştirmez. Faydalı adamı yerden yere vururlar çünkü kıskanırlar. Rezil bir durum

belkide tek kusurlu buldugum nokta bizim divan ile ilgili.

Bir kesimi kendisini ustun tabaka , elit insan gibi toplumun ustundeymis gibi takiliyor/o havayi veriyor.

Erden timurun herkes tarafindan asiri sevilmesinde ne kadar sacma konusmalar izledik mesela. Hatipoglunda yok cunku taraftar sevmiyor zaten.

Gorevide bir butce listesini cikip okumak, herhangi bir surec yonetimi, gelsitirilebilir seyler sunmadan "Enflasyon hesabi""harika durumdayiz" diyerek iniyor kursuden.

Gecen senenin kupali dernek fotolarinda hatipoglu her karede erden timurun omuzlarina yapismis durumda olmasida cok rahatsiz oldugum bir seydi.
Bizim divan zaten rezalet durumda. Genel kurul yapısından farklı, hep yaşlı huysuzlar olduğu için

Bizim divan zaten rezalet durumda. Genel kurul yapısından farklı, hep yaşlı huysuzlar olduğu için
Hepsi kotu degil o kadar acikcasi.

Ama hep kendi egolu dertleri uzerine konusuyorlar.

Birisi kafayi takmis esi dostu uye olamiyor diye
Birisi divan baskanina takmis ona yuruyor
Birisi sorf muhalif gozukmeye orda
Birisinin tek derdi kurek
Birisi sadece anti-fener
Vs vs.

Bunlar varken hakli muhalefet yapanida eziyorlar baya yeri gelince.

Dedigin kisim ama camianin ayibi, daha dogrusu uyelerin. Kac kisinin hakki vardir ama 80 90 ayni yasli kesim geliyor divana genelde. Daha iyi ve guclu katilim olmasi lazim. Uyelik hic kolay degil bu kulube, benim arkdasimin bacanagi ne referanslar buldu goturdu galiba 3uncu reddini yedi bu sene.

Ama buyuk salon olsun zincir gibi kuyruk oluyor millet. Uyelerin yoklama isi baslattilar ne kadar katiliniyor diye, alslinda bunla paralel uyelikten atmada olmasi lazim, boylece hep ilgili kalanlari ustte tutabilirler.

Hepsi kotu degil o kadar acikcasi.

Ama hep kendi egolu dertleri uzerine konusuyorlar.

Birisi kafayi takmis esi dostu uye olamiyor diye
Birisi divan baskanina takmis ona yuruyor
Birisi sorf muhalif gozukmeye orda
Birisinin tek derdi kurek
Birisi sadece anti-fener
Vs vs.

Bunlar varken hakli muhalefet yapanida eziyorlar baya yeri gelince.

Dedigin kisim ama camianin ayibi, daha dogrusu uyelerin. Kac kisinin hakki vardir ama 80 90 ayni yasli kesim geliyor divana genelde. Daha iyi ve guclu katilim olmasi lazim. Uyelik hic kolay degil bu kulube, benim arkdasimin bacanagi ne referanslar buldu goturdu galiba 3uncu reddini yedi bu sene.

Ama buyuk salon olsun zincir gibi kuyruk oluyor millet. Uyelerin yoklama isi baslattilar ne kadar katiliniyor diye, alslinda bunla paralel uyelikten atmada olmasi lazim, boylece hep ilgili kalanlari ustte tutabilirler.
Divan kurulu olayı bana hep saçma gelmiştir çünkü uzun süreli üye olunca divan üyesi oluyorsun ve bu da divan kurulunun çoğunlukla yaşlılardan oluşması demek oluyor. Çoğunluğu yaşlı insanlardan oluşan bir kurulun parlak fikirler, yorumlar ve eleştiriler geliştirmesi zor zaten

Divan kurulu olayı bana hep saçma gelmiştir çünkü uzun süreli üye olunca divan üyesi oluyorsun ve bu da divan kurulunun çoğunlukla yaşlılardan oluşması demek oluyor. Çoğunluğu yaşlı insanlardan oluşan bir kurulun parlak fikirler, yorumlar ve eleştiriler geliştirmesi zor zaten
Siyasi /politik ortam gibi iste aslinda. Bir sey sunacak olan ya baskani ya da baskana anlatabilecek birini bulmak zorunda.

Genede fenerin sacmasapan ortamindan kat kat iyidir.

Aslinda uyelerinde konusma yapamayacak olsa bile divanlarda boy gosterme hakki olmali, divan uyeligi surecini hizlandirmasi olarak degerlendirilmeli.

Bizdeki esas olay su, su yapilsin , bu yapilsin edilsin vs derken ya da talep ederken elle tutulur bir cozum ile gelinmiyor.

Yonetimi koyduk, yoneticiyi koydum, baskani sectik, hadi yapsin olayi cok var ulke genelinde. Ben apt yoneticiligi yapiyirum hayatimdan bezdim bu mantalite yuzunden. Sevmedigi bisey varsa susmuyor millet, ama sikintisi yoksa citini cikarmiyor.

Bu herifle başımız belada yav.

Veremediği hizmetler için teşekkür etmeyip tekme tokat kulüpten kovulmalı.

Dün pastaya gömülmüş diyorlar

Ekstra plank seans videolarına hazırlanalım.

Geri
Üst Alt