İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Herkesin aksine ben yönetimdeki isimleri beğeniyorum ama sizin eleştirmenize de hak veriyorum..

yaşadığınız durum çok dramatik. benzer durumu sneijder ve belhanda denkleminde de yaşamıştınız.

Şimdi Erden Timur 'un kaybını/intikamını, İbrahim Hatipoğlu gibi iyi bir Galatasaraylıdan çıkarıyorsunuz.

Herkesin aksine ben yönetimdeki isimleri beğeniyorum ama sizin eleştirmenize de hak veriyorum..

yaşadığınız durum çok dramatik. benzer durumu sneijder ve belhanda denkleminde de yaşamıştınız.

Şimdi Erden Timur 'un kaybını/intikamını, İbrahim Hatipoğlu gibi iyi bir Galatasaraylıdan çıkarıyorsunuz.
ChatGPT Image 28 May 2025 10_19_54.webp

Gittiğin gün kulubün bayramıdır rezil herif

Senin o Cuestayı beğenen gözlerine mil çektirmek lazım!

İyi bir Galatasaraylı olsa cuesta gibi bomboş bir adama 8m euro verip getirmezdi. Derhal istifa etmelidir. İyi bir Galatasaraylı ise istifa edip locasından takip etsin takımı anlamadığı işlere kalkışmasın.

Bu adama devamli niye muhasip uye deniyor? Ne demek tam o?

dün ıslıklandı galiba stadta daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ya protestolara tamamının mı katılmasını? bak hiç bir iş de yapmasan her şeyi profesyonellere de bıraksan yüzün orada gözüktüğü sürece tepki yiyeceksin. bazı seylerin dönüşü malesef olmuyor. o aşamanın basındasınız. bırak uzak tut yüzünü ekranlardan sende rahat et galatasaray taraftarıda. soktun sokacağın kazığı artık uzaklas yaw.

Cuesta'yla çekilseydin ya foto? Kupalarla kaptanlarla ben de çektiririm.

Bu adamın görevi bırakması ve akabinde de konusu çöp kutusuna taşınması gerekmekte.

Geri
Üst Alt