İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Ortalığı karıştırma al başını git. Galatasaray'ın vasat yöneticilere ihtiyacı yok.

Niye hashtagi acilmis degil bilmiyorum. Sampiyonluk vs guzeldi kutladik 2 hafta

Ciddiyet zamani

Gitmedimi hala bu adam.

Dursun yeni transfer komitesi başkanını açıklamak için neyi bekliyorsun acaba?

Millet başladı transfer görüşmelerine biz adamların keyiflerini bekliyoruz.

Kanser edecek bir yaz transfer dönemi daha.

George Gardi: “Bana yöneltilen eleştiriler, kulüp içi 'doğal' zorluklardan kaynaklanıyor. Geçen eylülde başkana tam yetki talebinde bulundum ama kulüp kendi sistemini ve stratejisini uygulamayı sürdürdü ve bu da ocak ayında daha güçlü işler yapılabilecek bir dönemin kaçırılmasına neden oldu.

Benim amacım Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nin son aşamalarında sürekli rekabet eden Avrupa’nın elit kulüpleri seviyesine çıkarmaktı."

Dursun bey inat etme ver yetkiyi gor etkiyi

Sal bizi dayı. 2 transfer döneminde direkt olarak bize çaktığın zarar 50 milyon euro. Dolaylılara girmiyorum bak.
Galatasaray tarihinde bu kadar zarar veren 2. bir isim yoktur. Normalde başarı falan olmasa direkt ihraç edilmeliksin.

Islıklandığında bir tık üzüldüm ama az bile yapılmış bu utanmaz herife. Böyle giderse ne anası kalacak ne avradı. Sokakta gezemeyecek duruma gelecek. He umrunda mıdır sanmam, bıyığına bakınca öncelikleri anlaşılıyor

Bilmediğim için soruyorum.

Başka bir meziyeti var mı? Sponsor bulma, tesisleşme ya da oyunculara konfor alanı oluşturma gibi. Galatasaray'ın hakkını savunabilecek bir networke sahip mi ankara da.

Yoksa boş yere yer mi işgal ediyor?

Bilmediğim için soruyorum.

Başka bir meziyeti var mı? Sponsor bulma, tesisleşme ya da oyunculara konfor alanı oluşturma gibi. Galatasaray'ın hakkını savunabilecek bir networke sahip mi ankara da.

Yoksa boş yere yer mi işgal ediyor?
Saydığın şeylerden sadece Ankara olası geliyor ki biz bilemeyecgimizden olası. Başka bir meziyeti sanmıyorum.

Saydığın şeylerden sadece Ankara olası geliyor ki biz bilemeyecgimizden olası. Başka bir meziyeti sanmıyorum.
Bunun gibi çulsuzu ankara ne yapsın açıklama yapınca cepten para ödüyor diye açıklama yapmaya korkan bi tip. GSYİD'den oy getiriyor diye tutuyor dursun başka bir vasfı yok.

Minecraft karakteri gibi ya herif

Köşeleri var bakinca

Ozellikle de bu forumda biri gitsin denilip surekli nefret kusuluyorsa bilinsin ki o insan ne guzel insandir

Hatipoglu kalacak transferlerimizi yapacak ve yeni kupa maceralarimiza kendisiyle beraber yelken acacagiz

Boyle galatasaray neferleri oldugu icin ne kadar sevinsek azdir.

Kosulsuz,sartsiz surtsuz yuregi galatasaray sevgisi ile dolu olan hele de anadolunun bagrindan gelmis insanlara sahip cikilmali destek olunmali transferler de tam yetki verilmelidir.

Geri
Üst Alt