Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
ne pis bir herif çıktın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
George Gardi: “Bana yöneltilen eleştiriler, kulüp içi 'doğal' zorluklardan kaynaklanıyor. Geçen eylülde başkana tam yetki talebinde bulundum ama kulüp kendi sistemini ve stratejisini uygulamayı sürdürdü ve bu da ocak ayında daha güçlü işler yapılabilecek bir dönemin kaçırılmasına neden oldu.
Benim amacım Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nin son aşamalarında sürekli rekabet eden Avrupa’nın elit kulüpleri seviyesine çıkarmaktı."
Saydığın şeylerden sadece Ankara olası geliyor ki biz bilemeyecgimizden olası. Başka bir meziyeti sanmıyorum.Bilmediğim için soruyorum.
Başka bir meziyeti var mı? Sponsor bulma, tesisleşme ya da oyunculara konfor alanı oluşturma gibi. Galatasaray'ın hakkını savunabilecek bir networke sahip mi ankara da.
Yoksa boş yere yer mi işgal ediyor?
Bunun gibi çulsuzu ankara ne yapsın açıklama yapınca cepten para ödüyor diye açıklama yapmaya korkan bi tip. GSYİD'den oy getiriyor diye tutuyor dursun başka bir vasfı yok.Saydığın şeylerden sadece Ankara olası geliyor ki biz bilemeyecgimizden olası. Başka bir meziyeti sanmıyorum.