İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Dursun baskan tek beklentim haziran ayi dahilinde, su cift baslilik isini bitirmen ve bu adami gorevinden alman...bir kac tane daha var ama ilk bunu defetmek gerek

Defol bu kulüpten İbrahim!

Bu şahsın derdi Galatasaray falan değil. Acilen kulüpten kovulması lazım bu bıyıklının. Galatasaray'ın transfer sürecinde kulüp içinde büyük çatışmalar yaşanıyor bu adam yüzünden.

Tarihimizin en önemli kırılma döneminde belkide kopup gideceğimiz bir sezonda resmen sabote ediyor kulübü. Acilen görevden uzaklaştırılmalı!

----- Rerererarara Sözlükten Alıntı -----

aslında tam olarak galatasaray kültürünün zıttı bir adam, yöneticilik biçimi ise tam fenerbahçe usulü.
şöyle ki;
muhabir satın alma var.
twitter hesaplarını fonlama var.
rehavete girip iş bitmeden şampiyonluk kutlama gibi saçmalıkları var. (pasta kesme de buna dahil)
futbol bilmeden futbolcu hakkında bilmiş bilmiş yorum yapma var. (cuesta'yı herkes sahaya çıktığında görecek)
bir futbolcunun adına durduk yere tezahürat yapma var. (en kötüsü de buydu)

başkan niye göndermiyor diye sormuyorum bile artık, fakat şimdiye divan kurulunda falan bu adamı çiğ çiğ yemeleri gerekiyordu.
9m. euroya davinson'u, 6m. euroya torreira'yı getiren koca adamı ağlatacak kadar eleştiren divan kurulu, 8m. euro'ya cuesta getiren adamı neden hala yemedi merak ediyorum.
kendisi ve cenk ergün gibi adamlar yüzünden galatasaray'a çok kızıyorum.
tamam bu kulüp fb gibi yönetilmesin ama taraftara da bu kadar sırt dönülmemeli.
taraftarın %90'ı tarafından sevilmeyen ve istenmeyen bir adamı taraftara rağmen futbol takımının transferlerine sorumlu olarak atıyorlar.
seni 3 yıl üst üste şampiyon yapmış hocan bir başka yönetici ile transfer için diyar diyar geziyor, bu adamla çalışmak istemediği açık bir şekilde görülüyor.
taraftarı da geçtim, 3 yıldır bizi şampiyon yapan hocaya kulak ver bari galatasaray yönetimi.

bu arada kötü vukuatlarını yazarken sadece aleni olanları yazdım.
son zamanlarda hakkında öyle şeyler söyleniyor ki kan dondurur cinsten.
kendisinin olmadığı transferleri hatta osimhen transferini bile baltalamaya çalıştığına dair söylentiler çokça mevcut.

----- Rerererarara Sözlükten Alıntı -----

Tamam istifa etme.

Görevden affını iste, o da olumlu.

Şu kulübe yüzlerce yönetici geldi bunun gibi zarar vereni gelmemiştir. Pastasından Cuesta'sına, muhabirlere para yedirmesine kadar bitmiyor. Hiç bir şey yapmayanı gördük de böylesini görmedik.

Kulüp seferber olmuş Osimhen için, gidiyor Hakan ile ilgileniyor seni alacağız diyor. Kulübüyle ipleri koparmasını sağlıyor.

Çok faydalı oldu aferin Hakan ile ilgilenmen.

Bu ne yapıyor şimdi alçılı ayağıyla? Kemerburgaz'da çimleri mi seyrediyor?

Bu ne yapıyor şimdi alçılı ayağıyla? Kemerburgaz'da çimleri mi seyrediyor?
Degneklerlerle hayat gulluk gulistanlik, fizik terapiyi yapiyordur muhtmeelem is guc kovalamak yerine.

Normalde bir yoneticinin bu sbahki gudnemde cikip iki kelam etmesi gerekir.

Transfer sureclerinin heyecanini vurgularken hakanda keremde ilkayda deger verdigimiz oyunculardir diye overek konusmasi gerekir ortami yumusatmak adina

Ama nerdeeee

Degneklerlerle hayat gulluk gulistanlik, fizik terapiyi yapiyordur muhtmeelem is guc kovalamak yerine.

Normalde bir yoneticinin bu sbahki gudnemde cikip iki kelam etmesi gerekir.

Transfer sureclerinin heyecanini vurgularken hakanda keremde ilkayda deger verdigimiz oyunculardir diye overek konusmasi gerekir ortami yumusatmak adina

Ama nerdeeee

Bu adamın sakatlanması Galatasaray tarihini değiştiren olaylardan biri olabilir. Pasif kalması ciddi anlamda önümüzü açtı.

Pasif kaldığı falan yok herşeye karışıyor hala. İçerdeki sözleşme görüşmelerinin aylardır sonlanamıyor olması da bunun yüzünden.

Bu adamın sakatlanması Galatasaray tarihini değiştiren olaylardan biri olabilir. Pasif kalması ciddi anlamda önümüzü açtı.
Pasif kaldigini hic sanmiyorumda..

Kavukcu osi konusundayken kaleci ya da diger transferlerle ilgili bi halta yaramadigi acik

Gsyiad 2 tane saha yaptı diye 1 senedir bize girmeyen kazık kalmadı. Ulan sahaların parasını biz versek çok daha az zararımız olurdu

Hala görevde tutana kızmak lazım.

Geri
Üst Alt