Video Haber İbrahim Hatipoğlu: "Transfer yapacağız ama bu çocuklara da ayıp değil mi?"

[td]
36
[/td]​
[td][/td]​
[td]
8​
[/td][td]
0​
[/td][td]
0​
[/td][td]
8​
[/td][td]
0
[/td]​

Ayıp değil mi

Asıl ayıp senin gibi iş bilmeyen badem bıyıklının bu kulüpte o mevkide olması bence..

Şaka mı bu ? ABV sizin, bunlar sattı şampiyonluğu fb’ye, başka açıklaması yok

Sövelim de forumdan ceza alalım mı istiyorsunuz anlamadım.

Değil kardeşim ayıp falan değil.

Sparta Prag’a domalan, gelenin geçenin rezil ettiği Young Boys’a iki maçta yenilip elenen, amatör RFS’yi yenemeyen, ülke topraklarının üçte biri işgal altında olan Kiev’den 3 gol yiyen takıma ayıp falan değil.

Prof. Futbolda ayip olur mu aga?? Ayıp olur diye transfer istemesin kimse vay be

zerre utanma yok bu adamda.
bugün deplasmana gidenlerin 3te1i coluk cocuk kadroda

Levent nazifoğlunu göremeyenler için dursun başkan ibrahim hatipoğlunu göreve getirdi.

Getirin oradan pasta ibrahim abimiz pasta kesecek. Transfer işleri falan boş iş pasta ile şov yapma işi şahane.

Ne yaptın sayın bıyık hele bir anlat dinleyelim kimi aldın hangi sorunu çözdün biriniz çıkın Timurlenk i yalanlayın öyle değil diye konuşun yaptıklarınızı anlatın dinleyelim

Sallai

Jakobs

Transferlerini bi açıklayın bir zahmet kim ne kadar aldı hangi menajer oyuncu bu kadar paraları yedi kime ayıp ben size söyleyim sattığınız suyu alan taraftara ayıp oluyor burası bakkal dükkanı değil ama taraftar elinden geleni yapıyor boş yapmayın icraat görelim bu ara dönem gereğini yaptınız yaptınız olmadı arkanızda kimseyi beklemeyin bu takım ne yöneticiler gördü geçirdi kendinizi nimetten saymayın hazıra kondunuz haddinizi bilin akıl vermeyin

yok ya bunlarda cidden utanma arlanma kalmamış

ayıp nedir ben size söyleyeyim ibrahim efendi,,

40 yaşındaki adamı kıçından soluyana kadar koşturmaktır ayıp, futbolu bırakmak isteyen kalecini yerine adam bulamayız diye yalvar yakar 1 yıl daha top oynatmaya çalışmaktır ayıp

Demirbay berkan Eyüp efe akman batshuayi yedek kulübesi. Ulan bu adamlara sor bunlarda transfer yapılmasını ister. Bu adamlar tff 1. Ligde herhangi bir kulüpte tutunamaz kalıbımı basarım.

Asıl çocuklara sor bakalım transfere ihtiyaç olup olmadığını? canları çıktı adamların. Ülkede yeterince aptal yerine konuyoruz, birde siz koymaya çalışın. Bravo be

Ve bu adama akılsız dedik diye ban yedik. Zarar’dan başka bir şey değil, gittiği günü iki gözle bekliyorum.

Soruyu soran zaten yaşlı dede. Şöyle ne ayibindan bahsediyorsun sen bu takıma transfer yap diyen yürekli bir babayiğit yokmuş maalesef.

Geri
Üst Alt