İbrahim Hatipoğlu: "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz"

Melih Akan

Berlin Panteri
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu:

"Bizde mutsuz oyuncu yok. Herkes mutlu. Herkes motive. Icardi de öyle. Çalışıyor. Gayet fit geldi. Takımın geneli öyle."

"Transfer çalışmalarımız son derece iyi gidiyor. Taraftarlarımız rahat olsun. İnce eleyip, sık dokuyoruz. Ciddi çalışmalar var. Son dönemine giriyoruz. Bence yakın zamanda takımımıza güç katacak arkadaşlarımızı alır, hazırlık sürecini en iyi şekilde götürürüz."

"Doue transferi bitseydi haberiniz olurdu. KAP'a açıklardık. Dün Okan Hoca da söyledi; erken transfer değil doğru transfer önemli."

[GS TV]

Meali
Galatasaray’da transfer bitmez

Bakın, bir şeyde anlaşalım; artık taraftarı kandırmayın. Yönetimden kim konuşursa konuşsun 1 aydır hep benzer demeçler veriliyor, sözüm ona başkanımız kampa transferler gelecek demiş idi mesela, peki sonuç?

Bu demeçler inandırıcı değil, samimi hiç değil.

Daha zaman var ya klasik konuşmaları yapar durular artık. Sona doğur birilerini getirirler

Dursun Baskana guveniyorum en iyisini alacaktir ama orta saha transferi agustos sonuna kalacaktir

Bu tabirden haz etmiyorum. Sonunda işportacının biri geliyor

İbo Başkan'dan kötü insan hissi almıyorum iyi Cimbomlu gibi duruyor iş bitiriciliği sıkıntı çıkabilir tabi.

Bıyığı da sesi de kes be adam

Yapamayacaksan niye kampa yetiştiricez diye açıklama yapıyosun 2 aydır

Geri
Üst Alt