İbrahim Hatipoğlu: "VAR hakemi Volkan Bayarslan, atletik performans testini bile geçememiş!"

Torreira harbiden topa vuruyor Konyalı torreiraya vuruyor. Gol iptal oluyor. Hepte icardinin attığı goller iptal oluyor. Tesadüf mü acaba
Tesadüf değil kasıt, fb hakemler yardım ediyor kıyameti koparıyor, bizim kasıtlı hakkımız yeniyor , daha sert çıkışlar yapmalıyız

abartmayın bence,bu konuları benım kadar eleştiren olmamıştır burada 10 senedir söylüyorum mac öncesi mac sonrası konusan 1 tane yönetici yoktu bizim adımıza

adamın profilini begenen yok zaten ama enazından konuşulması dogru ,gecen sene suyun karşı tarafı köpek suratlıyı konuşturarak onlarca haksız puan aldılar

Oktay Derelioğlu: "Galatasaray'ın buz gibi golünü yediler. Bu maç 2-2 bitseydi ortalık yıkılırdı.3-1 olmaması Galatasaray'ı rahat oynatmadı." [BTV YouTube]
Adam ilk pozisyonda Torreira'nın topa vurduğunu gördüde , VARda defalarca izleyip nasıl göremedi vallahi hayret,
Oktayı hakkaniyetli konuştuğu için tebrik ederim

Burda VAR Protokol hatası var. Pozisyonda faul yok veya var ama net değil ( bence faul yok) ortada bir top hakem devam ettirip kararını veriyor. VARın devreye girmesi yanlış. Türkiye de Var herşeye karışıyor, keşke Yabancı Var devam etseydi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar kibar adami bulup nasil yonetici yapiyoruz anlamiyorum yokmu cirkef bir adam basin sozcusu yapin anasini satayim bunlar bu dilden anlamaz

Fedarasyon baskani var hakeminin hatasini affetmem diyordun yarin cik bu hakemin cezasini acikla yoksa biz fedorasyona gelip hesap sorariz diyecek bir adam istiyorum

Burda VAR Protokol hatası var. Pozisyonda faul yok veya var ama net değil ( bence faul yok) ortada bir top hakem devam ettirip kararını veriyor. VARın devreye girmesi yanlış. Türkiye de Var herşeye karışıyor, keşke Yabancı Var devam etseydi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu golü şikeciler atsaydı kesinlikle verirlerdi golü allahsız kitapsız dalaksızlar!

Geri
Üst Alt