İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, Apar Topar Manchester'e Uçtu

run.gif
run.gif

Koş koş koş hemen atlaayalım uçağa
Aradın mı elemanları - tivit mivit bassınlar
aradım - aradım
Olm cenk biz gidip napcaz lan - sonra ülkeye döndüğümüzde linç yemeyelim havalimanında elimiz boş

2. kampa transferleri yetiştirin pls. takım hazır çıkması lazım lige. geçen sene seke seke ilerledik 10 hafta. bu sene takılırsak gider ligde doğrudan katılanacak olan cl'ide.

Yıllardır, 30 yılı geçti, bu kadar yalan haber yapıp da hala yayında olan başka bir gazete var mı acaba
onların hepsi artık Eyüp Yıldıza çalışıyor - herifin yayını tamamen başlık okumak. başka okuyan ciddiye alan yok spor gazetelerini.

Bu sene transfer için en hazırlıklı takım net Lazyo ,adamlar sezon bitmeden herturlu planı görüşmeyi yapmışlar

transfer olabilir de olmayabilir de
via harstv

Bence Okan Buruk mctom ile görüşmüş ve olumlu geçmiştir. Bonservisimi alın benim için sorun yok denmiş ve bu sebeple gidilmiştir manchester’a.

Manuyla anlaşsan mctom ben tr de oynamam dese hiç bir anlamı yok

Yeni yengemizin tercih ettiği ülkeler İspanya,Yunanistan,Dubai,portekiz takılıp duruyor.

Akıllı telefon devri diye bir şey olmasaydı, şu an Fotomaç elimizde De Bruyne Galatasaray'da haberi okurken zevk çayımızı yudumluyorduk hepimiz, bu da bir gerçek.
De Bruyne yi bırak .Hasan Vezir i kacirdiginizda haftalarca boy boy gazetelerde fotoroman tadında okumustuk.Harfi harfine.

Alan’ı almak için Katar’a giden A Albayrak vol. 2.

Akıllı telefon devri diye bir şey olmasaydı, şu an Fotomaç elimizde De Bruyne Galatasaray'da haberi okurken zevk çayımızı yudumluyorduk hepimiz, bu da bir gerçek.
O zamanlar Riva’dan gelen parayla borçları kapatıp totti alıyorduk :))

Dediğin gibi akıllı telefon devri olmasa bugün de Florya’dan gelen parayla valverde falan alırdık fotomaça göre 😄 manşetleri kafamda canlandı birden

Ne oldu yemeklerini yiyip dönmüşler mi?

O zamanlar Riva’dan gelen parayla borçları kapatıp totti alıyorduk :))

Dediğin gibi akıllı telefon devri olmasa bugün de Florya’dan gelen parayla valverde falan alırdık fotomaça göre 😄 manşetleri kafamda canlandı birden
Yanlışım yoksa sene 2005 yaz ayı olması lazım, Rui Costa ha geldi ha gelecek diye yaz boyu fanatik, fotomaç almıştım. 🥲 İşin sonunda Konya'dan keltoş Altan gelmişti Rui Costa yerine. Ha iyi topçuydu orasi ayrı konu 😄

Geri
Üst Alt