İbrahim Hatipoğlu

Çok çirkin biri. Midem bulanıyor kendisini görünce.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem antipatik hem egolu hem de yalancı.Hani 4 eylüle kadar giden herkezin yeri dolacakti.

osimhen gelince mikrofonlara gülerek gelirler....

sonrasında gerekenler olmayınca, eldekileri üstüne para verip sallayınca ama ortada yoklar...

tebrikler...takıma 100 m euluk adama 25 yaşında OK veriyor - tüm avrupada yankılanıyor iş, hatta dünyada...bunu kapitilize edip 1 oyuncu bile ikna edemiyorsunuz he...

tebrikler valla - özel bir umursamazlık gerektiyor şu iş.

bana göre bu ve bunun gibi adamlar iş hayatlarında "hadi yapalım" deyip sonra kendiliğinden olmasını bekleyen türde adamlar - esktra eforları minimumda ya da nasıl yapılacağı hakkında fikirleri hiç yok.

GSYİAD mış....alt tarafı bitemeyen kemerbugaza 2 saha ayarladınız ... allahbilir cepten çıkanıda punduna getirmişsinizdir...bravo ya bravo..

bu konudayazdım ama tüm sportife lafım - başkanından bitmeyen vekil listesindeki herkese.

Bu 4-5 gün önce ayrılan oyuncularımızın yerini dolduracağız dememiş miydi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gardi'nin getirdiği adamla şov yaptı, fotosunu çekindi. Şov peşinde koşmayan, havaalanında arka kapıdan çıkan Erden Timur'dan böyle yöneticilere.

Osimhen transferinde foto çekilerek reklamını yaptı transfer dönemini kapattı. Adamin umrunda değil ki galatasaray kendi reklamının peşinde.

Serhan Türk'e reklamını yapsın diye ne kadar ödemiştir acaba. Keza kendisinin adını anmadan cümle kuramıyormuş kendisi.

Dursun bile bu adamın yanında dünyalar tatlısı sevimli falan görünüyor bana, nasıl bir izlenimi var buradan hesap edin. ne görünüm ne tarz ne bilgi ne seviye olarak hiç bir şekilde galatasaray'a ait bir parçaymış gibi durmuyor.

Binali Yıldırım'ın başbakan olması gibi bir şeydi bu adamın bizde transferden sorumlu kişi olması. İyi niyetinden şüphem yok, elinden geleni yapıyordur ama transfer işi ağır geliyor kendisine.

Son düzenleme:
Kendisini ilk gördüğümde hiçbir şekilde başarılı olamayacağını düşünmüştüm. Daha ilk görüşte. Sesini bile duymadan, tek kelimesini dinleyip işitmeden. Sonra kızdım kendime. "Oğlum" dedim "yakışıyor mu sana böyle ön yargılı olmak?"

Geldiğimiz noktada, ön yargılı olmanın faydasını daha iyi kavramış bulunmaktayım. Sezgiler kolay kolay yanıltmaz. İlk intiba önemlidir.

beni üzen kısım geçen sezon şamp kutlamalrından sonra kupa gelenek gereği GS derneğine gidildiğinde

başkan - ET hep önde yanyana , etnin omuzlarında da hatipoğlu vardı 32 diş.

hey gidi hey.

Beyim isterdim ki transferlerimiz çarpışsın,

Ama görüyorum ki siz silahsızsınız...

İşle alakası olmayıp birde ''daha kimi getirelim diyerek ağzını 32 diş yapması '' neyin özgüveni?

Galatasaray bir markaysa ve büyük bir kulüpse Sportif Direktörlük görevine Ralf Rangnick gibi bir ismi getirmek durumundadır. Bu tip ne idüğü belirsiz iş adamları yüzünden milyonların sinir uçlarıyla oynanmasına en başta kulüp üyeleri izin vermemeli.

Galatasaray bir markaysa ve büyük bir kulüpse Sportif Direktörlük görevine Ralf Rangnick gibi bir ismi getirmek durumundadır. Bu tip ne idüğü belirsiz iş adamları yüzünden milyonların sinir uçlarıyla oynanmasına en başta kulüp üyeleri izin vermemeli.

O esnada Sigdursson'u hatırlıyor insan...

Geri
Üst Alt