İbrahim Hatipoğlu

konuştuğunda hiç bir işimiz ras gitmiyor.

Yönetimtabiler.webp

biri gitti 3 ü kaldı.

Adamların izlediği yıldız ise vah halimize. Rezil kepaze ettiniz bizi. Hepiniz kan emicisiniz

Bu adamin ne sucu var arkadas burasi yemin ediyorum antulu fbliler gibi tuhaf degsiik garip kisilikler barindiriyor

Napacakti kosmayan orta da yeni yalanmis sac sekliyle yuruyen icardinin yerine golu bu adam mi atacakti ya da abdulun yerine savunma yapip gol mu yedirmeyecek

Nasıl kaçtı ama ortadan maçtan önce atıp tutuyordu yıldızları izleteceğiz diye berabere kalınca gören duyan yok.

1 Penaltı
1 kırmızı kart (kaan pozisyonu)
1 torreiraya uydurulan sarı

Yine tetikçi köpeklerden biri

Skoru boşver. Çıkıp konuşun artık adam gibi. Yıllardır hem mağdur olup, hem haksız duruma düşmekten bıktık. Türkiyenin en büyük kulübü bu kadar sahibsiz olamaz.

Emre Kaplan ziyareti sonrası açıklamaları çok iyiydi.

Ne halt yediği belli değil rakibini deplasmanda 3-1 yenmişsin bjk'yi 2-1 yenmişsin ne diye gidip acun ile anlaşıyorsun hakem araştırması için. Mantık nerede burada 10 haftada ney ispatlanacak niye son 2 yıl değil 10 hafta. Bir an önce istifa et daha fazla rezil etme kulübü.

Lan oğlum fb yıllardır kollanıyo

Bu sezon 10 haftalık sürede bize çok büyük (olsa da çok fazla) hata olmadı

Fbye daha fazla olduysa bu 10 hafta geçmiş tüm yılları kapsayacak algı açısından ve ispatlı olacak bi nevi

Sen hangi kafayla böyle bir sorumluluğu aldın çapın ne ki

@Veli Baltacı sen sürekli fb kayrılıyo biz doğranıyoruz falan filan yazıyodun eminsin dimi haklı çıkacağımıza

Bu adama taraftar ulaşıp şikecilerin algı yaptıkları geçen sezonu da incelemelerini söylesin. Bunu bile düşünemeyecek saf bir yönetim

yakıştıramıyorum mevcut başkan dahil kulüp üzerinde EĞRELTİ

Lan oğlum fb yıllardır kollanıyo

Bu sezon 10 haftalık sürede bize çok büyük (olsa da çok fazla) hata olmadı

Fbye daha fazla olduysa bu 10 hafta geçmiş tüm yılları kapsayacak algı açısından ve ispatlı olacak bi nevi

Sen hangi kafayla böyle bir sorumluluğu aldın çapın ne ki

@Veli Baltacı sen sürekli fb kayrılıyo biz doğranıyoruz falan filan yazıyodun eminsin dimi haklı çıkacağımıza
icardi-filitre, çaykur ve spor toto'dan nasıl yanmışsan hala bulaşıyon.

sen maç izlemiyon mu evlat, kendi fikrin yok mu? :D

Geri
Üst Alt