İbrahim Hatipoğlu

Erden Timur kendisinden sonra bu arkadaşı işaret etmiştir.

Screenshot_2024-06-04-15-13-49-292.webp

Üzerinde baskı çok olacak belki hak etmeyeceği eleştirileri alacak Özbek'in yüzünden. Erden Timur'un teşekkür ettiği kişilerdendi. Önceki yönetimde gerek Kemerburgaz Fatih Demircan ile birlikte gerek sponsorluklarda birlikte çalışan biriydi. Çok başarılı olur umarım.

Yönetimde değilken bile baya bir aktifti organizasyonlar, yemekler vs. Yanlış hatırlamıyorsam GSYİAD olarak destek de açıklamışlardı Kemerburgaz için. Bekleyelim görelim. Erden Timur'un acısını bu adamdan çıkarmak haksızlık olur şu an. Dursun Özbek'e yönlendirmek lazım tepkiyi.

Yönetimde değilken bile baya bir aktifti organizasyonlar, yemekler vs. Yanlış hatırlamıyorsam GSYİAD olarak destek de açıklamışlardı Kemerburgaz için. Bekleyelim görelim. Erden Timur'un acısını bu adamdan çıkarmak haksızlık olur şu an. Dursun Özbek'e yönlendirmek lazım tepkiyi.
hayır bıyığı hoşumuza gitmiyor
tamam mı

İlk görüşte ısınamadım. "Ulan" dedim kendime "ön yargılı olmak yakışıyor mu sana?"
Sonra uzun bir röportajını izledim, yine ısınamadım.

ama haksızlık yapmak da yersiz olur. Oturup izlemek lazım neler yapılacağını.

Yönetimde olmadığı dönemde Sportif AŞ'de idi. Sponsorluklar ve Kemerburgaz'da(Fatih Demircan ile ) birlikte çalıştı. Zaten Erden Timur sponsorluklar için Eray Yazgan, Niyazi Yelkencioğlu ve kendisine teşekkür etti.

Geri
Üst Alt