İbrahim Hatipoğlu

iki sene üst üste CL gelirinden şampiyoluklara rağmen (bu senede şampiyonluğu hediye ederek) gelirlerden muaf kalırsak - yönetim linç yer.

hem de görüşmemiş boyutta linç yer.

Galatasaray’da gerçek GS’lı yönetici yok. Bunlar yöneticiliği ekmek kapısı olarak gören vasıfsız ve çapsız insanlar. Sadece kendi çıkarları için orada varlar. Ben bir taraftar olarak yönetici olsam, milletin yedi ceddime sövdüğünü görsem, utancımdan yerin dibine girerim. Ama bunlarda utanma yok, arlanma yok. Tek dertleri rant. Ben E. Timur gibi gerçek taraftar olan yönetici istiyorum. En azından Adnan Öztürk gibi lafını esirgemeyen yöneticiler istiyorum. Bunlar kulübü yönetmiyor, kendi işlerini ilerletmek için kulübü kullanıyorlar.

bizim yönetimin en buyuk eksıgı algı olayını beceremıyor,fener neden az kart görüyor neden hiç kırmızı kart görmuyor yada sezon basından beri aleyhte hic penaltı verilmiyor diyebilen yok

GSYİAD da pasta kese kese yönetici oldu

*şantiye kalfası ağzıyla*

HÖÖÖOOOYYYY ÖĞLEN OLDU EEÖYYYYYYY

late.gif

menajer onerisi olmasa demek stoper de alamicaksiniz, lemina arabistan yapmasa orta saha da alamicaktiniz. eee ozaman siz ne diye duruyorsunuz orda?

Birazcık Galatasaray sevgisi olsaydı sizde hiç bu işlere girişmez arka planda dururdunuz.
Defolun gidin şu klüpden

Klübün çaycısının prestiji bundan çok daha iyi gözümde. vasıfsız hem beceriksiz. Defol bu klüpten.

Bıyığına laf edince ceza alıyoz mu

Ya da kendisi + Maruf Güneş'in Şanlıurfa siyasi ilişkilerinden bahsedince

Eyy Ali Koç'u dehleyemediği için Fblilere sallayan Galatasaraylı

O adam en azından kulübüne kalıcı zarar vermiyor aksine kalıcı fayda getirecek şeyler inşa ediyor

Şike networkü, altyapı girişimi, Türk futbol piyasasının maaşa bağlanması, medyanın tamamen kendilerine bağlanması, kurumların zapt edilmesi gibi

Sen bu safi zarar adamı yollayabiliyor musun peki

İtlik yapanın sonu aslanın midesidir
Gazetecilerle çalışman
Gardinin işine göz koyman
mika alcam diye dybala reddedip daha niceleri
Reklam peşine düşmen

Foyan oetaya çıktı gdyiad cı urfalı seni yakında defolup gideceksin suyun çok ısındı

İbo dayı istifa et, yeter artık!

Geri
Üst Alt