İbrahim Hatipoğlu

Rezil herif

Erden Timur‘u gec Abdurrahim Albayrak bile bunun yaninda büyük yönetici kalir

taraftar baskısı
tedirginlik
başkanın hiç ortalarda olmayışı (hararetli bir dönemde tabii çıt yok)

"bu ne işmiş " diye Erden'in ahını aldığının farkında mıdır ?

22 yıllık Türkiye siyasetinde bu badem bıyığa sahip olanların bir tane ülke yararına işi oldu mu acaba, olmadı!

Biz gidiyoruz bu zihniyete sahip bir adamı en önemli mevkiye getiriyoruz. Bu tip adamın Galatasaray'ın kapasından içeri girememesi lazım.

22 yıllık Türkiye siyasetinde bu badem bıyığa sahip olanların bir tane ülke yararına işi oldu mu acaba, olmadı!

Biz gidiyoruz bu zihniyete sahip bir adamı en önemli mevkiye getiriyoruz. Bu tip adamın Galatasaray'ın kapasından içeri girememesi lazım.
Malesef şu günlerde bizim kulüp iyice Aksaray oldu. Dursun bu maruf simitçi vs her yeri sardılar. E rant var ortada

Ben buna acıyordum zamanında, Dursun Özbek üzerinde oluşması gereken baskı bunun üzerinde oluşacak gariban iyi niyetli bir adam bunun altında ezilecek falan sanıyordum

Ne safmışım

İstifa et! Yapamazsın. Dursun için kendini harcama ibo. Belki ilerde daha düzgün bir yönetimle kendine uygun bir görev alırsın. Ama bu yönetimle bu görevi yapamazsın. İstifa et. Kendini kurtar. Dursun’u zora sok.

Allah aşkına kim bunu, Cenk'i muhatap alıp transfer görüşmesi yapar. Bu ikisine 2 koyun ver yarı yolda kaybeder. Defolup gitmeleri en hayırlısı. Yoksa 3 Ağustos ta Rams Parkta zor günler bekliyor.

bu adam hakkında emin olduğum tek şey iyi 1 Galatasaraylı olduğu.

bunun dışında hiçbir şeyden emin değilim

Defollllllllllllllll Gsyaida mı nereye gidiyorsan dayı hadi işine

Dursunun yeni cüneyt tanmanı. Her döneminde şöyle taraftarı çıldırtıp kendine gıcık edecek bir köy yoğurdu tarzı yönetici buluyor.

Dursunun yeni cüneyt tanmanı. Her döneminde şöyle taraftarı çıldırtıp kendine gıcık edecek bir köy yoğurdu tarzı yönetici buluyor.
Sabri varken Maxi Pereira'ya gerek yok tarzı laflar ediyordu Tanman, bu herif de yakında Demirbay ve Kaan varken transfere gerek yok diyebilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt