İbrahim Hatipoğlu

Adam hayatında hissetmeyeceği baskıyı hissediyor, bu da beni korkutuyor biraz, gidip saçma sapan paralara bir adam alınmaz umarım.

Oğuz da giderse çok daha fazla tepki yiyecek.

Adam hayatında hissetmeyeceği baskıyı hissediyor, bu da beni korkutuyor biraz, gidip saçma sapan paralara bir adam alınmaz umarım.

Oğuz da giderse çok daha fazla tepki yiyecek.
Yok ya gamsızınteki Instagram‘da karı kız kesiyor

Kesin Londra’ya uğrayıp otele rus falan atmıştır

Avrupa'ya açılan pencere Galatasarayımızın transferden sorumlu yöneticisi

Açıkçası bu adamı kızmak istemiyorum, bizde bütün yetki başkanda, başkan denilen adam devre arası okadar para olmasına rağmen nasıl yalanlar söyledi ve para harcamayın dedi hatırlayın
Bence şu anda da taraftarı oyalayın eylül ayında kiralık 2 çöp alırız kafasındadir
Kasadaki paraya ise ne olur herkes tahmin edebilir

Evet transfere hic acele etmeye gerek yok hersey ortada gelen gidene bes cekiyoriz

hala şampiyonluk kutlamaları
hala sevgi iklimleri
niye küsüz falan filan..

Halukların yayınını dinledim içerde iç hesaplaşma var deniyor ki doğru.Erden Timur gitti gideli ibrahim vb Galatasaray'a gram katkısı olmayan insanlar hep bir ağızdan Erden Timur'u karaladılar, hayvan gibi kıskandılar. Bu işleri kolay sandılar şuan ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. İşi bitirmeden mamalı köpeklere haber, kendilerinin reklamını yapma sonuç sıfır. Bu şahısda Metin Öztürk gibi hazımsız ve kötü niyetli.

Erden Timur ayrılık konuşmasında bu şahısa teşekkür ederken kendisi ilk röportajda şahıslar gelip geçici minvalinde şov yapıyordu.

Halukların yayınını dinledim içerde iç hesaplaşma var deniyor ki doğru.Erden Timur gitti gideli ibrahim vb Galatasaray'a gram katkısı olmayan insanlar hep bir ağızdan Erden Timur'u karaladılar, hayvan gibi kıskandılar. Bu işleri kolay sandılar şuan ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. İşi bitirmeden mamalı köpeklere haber, kendilerinin reklamını yapma sonuç sıfır. Bu şahısda Metin Öztürk gibi hazımsız ve kötü niyetli.

Erden Timur ayrılık konuşmasında bu şahısa teşekkür ederken kendisi ilk röportajda şahıslar gelip geçici minvalinde şov yapıyordu.
Boş herifin teki zaten

ET orda adamin ismini soyleyip kiyak yapti resmen dedi bizimle birlikte transfer calismalarini yuruten hatipoglu diye. taraftar biraz saygi gostersin ona yuklenmesin diye resmen pas atti ama adam kustahca erden timura camuru karaladi biyik altindan.

Geri
Üst Alt