İbrahim Hatipoğlu'ndan Transfer Açıklamaları!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör

Galatasaray YK Üyesi İbrahim Hatipoğlu:

"Batshuayi ilgilendiğimiz, beğendiğimiz bir oyuncu. Resmi imzalar atılmadı, o yüzden herhangi bir şey söylemem doğru değil. Görüşüyoruz, belirli bir mesafe katettik. Resmi imzalar atılırsa net cevap veririz. Biraz sabırlı olmak lazım."

"Galatasaray’da yıldız çok. Yıldızdan kastınız isimse, ben işin o tarafında olmadığımızı söyleyebilirim. Takımımıza katkı verecek, doğru oyuncuları almak istiyoruz. Bu oyuncular kariyerli ve herkesin kabul gördüğü oyuncular olacak."

"Icardi’nin mutsuzluğu gibi bir şey yok. Tam tersine bu yıl sezon başı kampı görerek son 2 sezondan daha da iyi olacaktır Icardi."

"Icardi neden mutsuz olsun ben onu anlamıyorum. Son derece mutlu. Kendisi bizzat açıkladı Temmuz'da kampa katılacak. Erden Timur, herkesin sevdiği bir kardeşimiz. Icardi için de öyle."

GSCHaber

Son düzenleme:
resmi imzalar atılmadı!!!!!!!!!!!!!!!!!

“Michy Batshuayi ile resmi imzalar atılmadı.

Resmi imzalar atılmadan herhangi bir şey söylemem doğru değil. İlgilendiğimiz, beğendiğimiz bir oyuncu. Görüşüyoruz. Bir aksilik olmazsa, transfer dönemi resmi olarak başladığı zaman çok daha net cevaplar verebilirim.”

“Michy Batshuayi ile resmi imzalar atılmadı.

Resmi imzalar atılmadan herhangi bir şey söylemem doğru değil. İlgilendiğimiz, beğendiğimiz bir oyuncu. Görüşüyoruz. Bir aksilik olmazsa, transfer dönemi resmi olarak başladığı zaman çok daha net cevaplar verebilirim.”
Böyle açıklama yaparsan fiyatı arttırmak için her şeyi yaparlar

Makul konuşmuş adam yıldızdan kasıt ne harbiden AWB bu lig için yıldız bence mesela ayrıca yıldız olması da önemli değil. İhtiyaç doğrultusunda, uygun profiller alınsın kafi yıldız veya isimli olması şart değil. Oğuz mesela yıldız değil ama bir Kerem ve Barış katkısı verirse yıldız diye geçinenlerden fazla fayda sağlayabilir.

hocamız en son çıktığı programda bile hala Rachica'dan bahsedip ah vahlıyor! Yıldız mıldız derken koca sezon çöp olacaktı Allah'tan şapkadan tavşan çıkaran Okan Buruk var!
okan burukta bu kafada düşünüyor zaten

önemli olan katkı

icardi ziyech falan var yıldız işte

Geri
Üst Alt