İbrahim Kızıl: "Bir de at hırsızı gibi poz vermişler"

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Cenk Tosun'u alan Beşiktaş'a olay yaratacak sözlerle öfke kustu! Kızıl Beşiktaş'a "Yaptıkları resmen hırsızlık. Yaptıkları ahlak dışı. Bir de at hırsızı gibi poz vermişler" gibi eşine az rastlanır sözlerle tepki gösterdi.

kizilbjk600_S6FGJ.jpg

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Cenk Tosun'u alan Beşiktaş'a olay yaratacak sözlerle öfke kustu! Kızıl Beşiktaş'a "Yaptıkları resmen hırsızlık. Yaptıkları ahlak dışı. Bir de at hırsızı gibi poz vermişler" gibi eşine az rastlanır sözlerle tepki gösterdi.

Kızıl, "Cenk Tosun transferiyle ilgili demeç verdim, vermeyede devam edeceğim. Özellikle büyük takımların böyle davranışlarda bulunmaması lazım. Büyük takımlar camialarından dolayı büyüktür. Yoksa bizden hiçbir farkları yok. Beşiktaş'ta 50 tane futbolcu var. Beşiktaş yaklaşık 1,5 yıldır gerek yönetim gerek Mehmet Atalay olsun takımın içine girdiler ve Cenk'i bedava götürmek için elinden gelini yaptılar. Hırsızlık bu başka birşey değil" dedi.

"HIRSIZLIK YAPTILAR"

Sözleşme uzatmak için Cenk'e teklifte bulunduklarını söyleyen Kızıl, "Beşiktaş, Cenk ve ailesi ile sürekli görüşerek çocuğun aklını çeldiler. Biz Serdar Kurtuluş transferinde Beşiktaş'a yardımcı olduk. Bunun karşılığını böyle aldık. Bu tür davranışlar etik değil. Resmen hırsızlık. Cenk Tosun'u 4 milyon euroya verdi Lokomotiv Moskova. Fenerbahçe, Cenk Tosun'u istedi ama kendisi Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi. Fenerbahçe transferden vazgeçti" diye konuştu.

"AT HIRSIZI GİBİ POZ VERDİLER"

Beşiktaş'ın çok büyük terbiyesizlik yaptığını söyleyen Kızıl, "Fikret Orman da utanmadan Cenk ile poz veriyor. Bu davranışla Fikret Orman, Gaziantep şehrine çok büyük saygısızlık yapmıştır. Bu olay burada bitmeyecek. Bunu yapanlardan hesap soracağız. Bu tür emek hırsızlığı yapan insanları lanetliyorum. Cenk'in hiçbir suçu yok ahlak dışı davranışı Beşiktaş yapmıştır. Gaziantepspor'un içine at hırsızı gibi girdiler çocuğun aklını çeldiler" şeklinde konuştu.

"At hırsızı gibi!"

İbrahim Kızıl iyi konuşuyor hoş konuşuyorda oynatma şu adamı şunlara karşı. Tepki daha büyük olur, anlayana daha çok koyar. Sende etik değil de, sende oyuncuma ve rakibe bu maçta güvenmiyorum de bunları dile getirmekten çekinme. Sen Cenk'i oynat sonra yok "at hırsızı,yok topcu çaldı ahlaksızlar vs vs"

Böyle yapınca danışıklı dövüş gibi oluyor öyle olmasa bile.

Ben de tam böyle bir haber ne zaman gelir diye bekliyordum :D

ağlama Kızıl , atı alan üsküdar'ı geçti.

görüşmesine izin vermeseydin.

Es Es fedarasyonu araya sokup Tarık'ı almamıza engel oldu.Biz sözleşme imzalayamaz mıydık?

Fedarasyonun saçma sapan uydurduğu yönetmelik var ..

Ne sacmaliyor bu? Sezon sonu serbest degilmi bu cocuk? Istedigi kulübe imzayi atar. Hala asamadik biz bunlari ülke olarak. Rezalet.

Biri şu adama bosman kuralını anlatsın

Adamların böyle bir hakkı vardı kullandılar bitti gitti. Ağlamayın artık.

İbrahim Kızıl : Beşiktaş'ın Cenk Tosun konusunda yaptığı resmen hırsızlık, saygısızlık, terbiyesizlik. Muhakkak hesap soracağız. Emek hırsızlığı yapanları lanetliyorum. Beşiktaş'ın yaptığı ahlak dışı bir harekettir. Cenk Tosun ile at hırsızı gibi poz verdiler.

Adamsan şu maçtan sonra segen'i kovarsın !

Bu görüşmelere izin vermeyecektin sayın Kızıl,ortada bu kadar abartılacak bir durum yok.Danışıklı dövüş tamamen.

Bosman kuralı vardı madem biz neden Tarık'ı alamadık.

Fedarasyonun oyuncunun klübü ile görüşmeden izin alınmadan imza atılamaz diye kuralı var.

Bu değil miydi beşiktaş etik olanı yaptı sezon sonu gidecek cenk diyen?

Bize gelince etik olmaz hiç bişey federasyondaki doktor bey orada burada show yapar olay semt takımları olunca ağızlarını bıçak açmaz.

Ne diyon ya... Ortada bi sorun varsa oda Antep-BJK macinin haftasina denk getirmeleri oldu!

Geri
Üst Alt