İbrahim Kızıl: "Bir de at hırsızı gibi poz vermişler"

FussballAuxerre v IstresMatch PricesAuxerre 1.80gewonnen

BasketballMontepaschi Siena v Acea RomaMatch PricesMontepaschi Siena 1.70gewonnen

FussballGaziantepspor v BesiktasDouble ChanceTeam 1 Wins or Match Drawn 1.615verloren

FussballKasimpasa v KonyasporDouble ChanceTeam 2 Wins or Match Drawn 2.00gewonnen

FussballSao Paulo v Paulista Futebol Clube LTDAGoal HandicapSao Paulo 1.727-1gewonnen

Böyle 4 Kuponum daha yatti bu sergen serefsizi yüzünden,Adam hakli tam athirsizi bunlar birde dalga gecer gibi sergen bunlarin özel ucagiyla gelmis ist e.

Başlık değişmiş ya la... :trollfacce.gif:

Bosman kuralına bişey diyemez adam zaten, 6 ay kala imzalayabiliyo orada etik olmayan bişey yok. Ama Kızıl'ın söylediğine göre Beşiketaş oyuncuyu 1.5 yıl önceden ayartmaya başlamış. Durum böyleyse haklı bana göre, ki bunu yapan adamlar Tarık transferinde bizim girişimimizi etik bulmayan karakter mahrumu insanlar.

Ülke olarak ne kadar geri kaldığımızın bir göstergesi..Cahil herif koca Süper Lig kulübünün başkanı olmuş bir b.ktan haberdar değil..Ne hırsızlığı Bjk'ye öyle bir hak tanımış Bosman kuralları onlar da değerlendirmiş...Antep 3-0'dan Fenere 4-3 maç ve şampiyonluk verirken gıkları çıkmaz ama..

Ayrıca helal olsun Beşiktaşa Türkiye ligi içerisinde bu işi yapan ilk kulüp ..Cenkin sözleşmesi bitmese Beşiktaş almaya kalksa kapıyı 7-8'den aşağı açmazlar ki Cenkin gerçek ederi 3-4'ten fazla olmaz..Ohhh çatlasın bu herif içimin yağları eridi tüm Anadolu takımlarına da ders olsun..Cenk'i pek sevmem ama helal olsun akıllı çocukmuş aynı cesareti Tarık safı gösterebilse seneye bizde oynayacaktı..

Bence burda kizilin zoruna giden sozlesmeyi imzalayip formayi giyip poz vermesi olmus.O konuda hakikaten ayip etmisler

Bence " Bak bu da Galatasaray düşmanı çıktı" damgası yememek için zorlama bir açıklama olmuş kanımca...

Allah bilir bu açıklamayı yapmadan 5 dk önce Orman'ı arayıp " Abi ben şimdi Galatasaray düşmanı demesinler diye böyle böyle bir açıklama yapacağım. " bile demiştir.

bu lafları diyene kadar dünkü maçta gezinen,ikili mücadelelerden kaçınan cenki bu maç oynatmasaydınız daha iyi olurdu

bize ahlak ve etik dersi vermeye çalışan çok bilmiş tayfa bu olayı nasıl yorumlayacak cidden merak ediyorum. ha bjk nın yaptığı son derece doğal bir hak zaten ona bişey dediğim yok, ama biz yasal olan bir hakkı kullanmak istediğimizde yasal ama etik değil diyen şeref haysiyet yoksunları bunun içinde bir açıklama yapsalarda öğrensek işin etik boyutunu

bunu niye imzaladın la o zaman.

1600X1200_1713563141.jpg

at hırsızımı :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

götze'yle lewandowski'yi bayern, dortmund gibi kulüpten aynı şekilde aldı.yani söz konusu oyuncular cenk tosun değil yine de dormund'un herhangi bir açıklamada ya da serzenişte bulunduğunu görmedim.ağlamak moda oldu haklı haksız her konuda böyle.

Oradaki bir cümle ilginç; " Sözleşme imzalaması amacıyla"

Herhalde eski dost bir çay içip geleceğiz" dememişler. Bir futbolcu elbette başka bir kulüple anlaşmak için konuşur.

Gaziantepsporun bu çıkışı yapması acayip saçma olmuş...

Ha söleşmesi önümüzdeki sezon da devam etse dersin ki " bakalım bonserviste anlaşabilecekmiyiz" ...

Onu da demen mümkün değil. Adamın sözleşmesi bitiyor.

Senden de izin almış mı , işte almış...

Derdin ne o zaman... At hırsızı gibi poz vermesi mi...

Sana ne la... İsterse maymun gibi poz verir. Sana ne...

bunu niye imzaladın la o zaman.

1600X1200_1713563141.jpg

Cengiz İbret: “Ben futbolcuların menajerliğini yaparım. Bugün saat 21:30 sıralarında 19 Mayıs Stadı’nda oynanan Akhisar Belediyespor – Gaziantepspor maçına ön kapıdan turnikelerin oradan girmek üzere iken Gaziantepspor Başkanı İbrahim KIZIL beni gördü. Baksana dedi bende başkanın aracının yanına doğru gittim. O sırada o….. çocuğu seni yaşatmayacağım dedi. Bende hayırdır başkanım dedim ve bana bir tokat attı. Arkamdan tekme attı, o sırada bizi ayırdılar. Ben kendisine vurmadım, ben içeriye doğru girdim. Bu esnada gözümde takılı olan gözlüğümün iki köşesi ve kendi kullandığım cep telefonumun camı zarar gördü. Beni darp eden, hakaret eden ve gözlüğüm ile cep telefonuma zarar veren Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’dan şikayetçiyim, uzlaşmak isterim.”

:asd22: muthis bir herifmis

Geri
Üst Alt