ibrahim özveren

En son etlekmek açtım gel de ye diye telefon açmıştı bana da gitmedim

Eşref başkanimizin olasi başkanlığını kutlamak bakımından hanıma verdiğim sözü çiğneyip habersiz foruma giriş yapmış bulunmaktayiz.

Sayin Ibrahim Ozdemir ile yüzümüz gülmedi, umarim Eşref başkan ile aydinlik yarınlara yelken açarız

❤️💛

Eşref başkanimizin olasi başkanlığını kutlamak bakımından hanıma verdiğim sözü çiğneyip habersiz foruma giriş yapmış bulunmaktayiz.

Sayin Ibrahim Ozdemir ile yüzümüz gülmedi, umarim Eşref başkan ile aydinlik yarınlara yelken açarız

❤️💛
Şu ite söyleyin benim engeli kaldırsın.

❤️💛

hanımın koyduğu ambargoyu kınıyor ve hoşgeldin diyorum üstat bu arada @Emrah Duvar engelimi kaldırsın diyor

❤️💛
Kilibik ibrahim esrefin yelkeniyle denizin dibini boylarsin anca

Biriniz iletsin Emrah dostumu sever sayarim. En kisa zamanda dostlar kavusacaktir ve 200 euroluk borç meselesi tekrar kamuoyu önünde tartisilacaktir.

Yav şimdi bu Ibrahim adında birinin bir hatun ile mesajlasmasini paylasip altina beni tagledi. Ordaki adaş yalarim falan diyince bizim hanım bir killandi. Paçayı zor kurtardik. Dedim artik bu Emrah Eskişehirli, anlayışla karsilamak lazim falan filan iste.
Ben Eskişehirli değilim.

Eyvallah dostlarim. Yeminle dünkü yogunluktan ötürü dönüş yapamadim. Cok yoğun bir gün geçirdim işyerinde. Hiç yasgunu moduna giremedim.

Sevilip sayiliyorsunuz. Iyiki varsiniz. Bizi bu platformda bir araya getiren guzel renklerimize selam olsun!

Geri
Üst Alt