İbrahim Seten: "Ersun Yanal Fenerbahçe'den gelen teşviği bana anlattı"

Cevap: İbrahim Seten: "Ersun Yanal Fenerbahçe'den gelen teşviği bana anlattı"

iki senedir türkiye kupasinin fenere verilmesi,

1996'da sikenin oldugunu aciklayan faruk özak

2001'de ersun yanal'a ankaragücü maci icin sike yaptirilmasi ve fenerin sampiyon olmasi https://eksisozluk.com/2000-2001-turkiye-1-futbol-ligi-sezonu--1882567

2004'de trabzonspor'un sampiyonlugu fener tarafindan calindi, fazla söze gerek yok nette mac görüntüleri ve itiraflar var. https://eksisozluk.com/fenerbahcenin-2003-2004-sampiyonlugunun-oykusu--1377510

2011'i biliyorsunuz zaten

basarisiz olan sezonlarda var tabiki fener 8 kez ikinci olmus aziz'in baskanlik süresinde.. bir sürü kirli sampiyonlugu var heriflerin.

Allah belanızı versin ya yuh arkadaş adam hem delikanlıyım ayagına yatıyo hem gidiyo bu nası iş :D

ya anlatirken bende serefsizim mi diyecekdi :)

ya okadar dürüst olsaydi o parayi oyunculara dagitmazdi adam herhalde. bide kendimi garantiye aldim diyor imza toplayarak..yuhh yani.

adam kendisi resmen suc isledi :D

sucu gizleme ve para dagitma operasyonunda basinda geliyor herif resmen :asd:

hani angutlar söyleyip duruyor ya devamlı, en temiziz diyenden daha temiziz diye. onu şu şekilde değiştirmek lazım bence. en kirliyiz diyenden bile daha kirlisiniz...

ankaragücü maçinda teşvik sorun degil. o maçin hakemi satilikti. çildirmiştim o maçta. hakemi mamaladilar.

ulan madem haram para oldugunu biliyorsun neden caycı malzemeciyi bu gunaha sokuyosun adamlar nasiplensinmiş varmı böyle mantık sonra da ben ve yardımcı antrentlerim almadı de

Şu şampiyonluklarını bir bir elinden alsalar bunların yeter artık. Cihan Oskay konuşmalı, Tff şampiyonluklarını iptal etmeli.

2001 de o hakemlere,o ankaragücü maçına rağmen şampiyon olabilirdik ama bi takım her zaman bişeyleri alt edemiyo..geçen sezonda hakemler şampiyonluğu almaya çalıştı ..o yüzden bu aziz en kısa sürede defolmalı..

suç bizde aradaş nedenmi adamlar senelerdir 8-0 dan bahsedip dururlar medyaya yayarlar akalarındakı spor yazarlarına yayıp yaygara çıkartırlar ama kendılerı mahkemece kanıtlanmış şike olayını görmez reziller ve daha niceleri

tencere kapak misali oldu fener ersun birlikteliği

bakın şu son 2 sezonda şike yapamadılar, ikisinde de 10 puan net puan farkı koyduk.. başka türlü Galatasaray'ı geçemeyeceklerinin çok net farkında bu pislikler, o yüzden çok çırpındılar, temize çıkıp tekrar şike yapabilmeyi çok istediler ama nafile.. borun buraya kadardı aziz, utanmadan hala koltuğunda oturabiliyorsun ve de.. para ile satın aldığın şampiyonluklar yanıma kar kalsın ben gideyim ufaktan diyemiyorsun ; niye çünkü kibrinden egondan dolayı illa ki pisliğinde boğulacaksın önce, ilahi adalet...

Başka anlatacak adam bulamamış da İbrahim Seten 'e mi anlatmış? Fener teşvikle şampiyon olmuştur eyvallah da bunu kimse o vasıfsıza anlatmaz, bir yerden duymuştur.

bu olayı bılmeyen yok o donem ersun serefsızı tesvıkı oyunculara kendı dagıttı bunu o doneımın topcusu cafer ayfın acıklamıştı.aynı zamanda hakemde bıze baltalamıstı keza ıntere ımza atan ama atmadım dıyen emre ve okan karaktersızlerıde kacan sampıyonlukta pay sahıbı olmustu ....

sıkecı azız de mustafa denızlı kendısının mı sampıyon yaptıgını sanıyor demıstı sonrada..

BU zaten yıllardır bilinen bişey.

e aziz dememişmiydi o sene m.denizliye takımı sen mi şampiyon yaptığını sanıyorsun diye. aslında şu itirafları ve yazılı kağıdı işleme koyabilsen, fenerin bir şampiyonluğu daha elinden alınıp bize verilir

Ben şike raporu var diye biliyorum o sezon için hatta biri mahkemelik olmuştu Aziz ile falan iddialardan. Fakat TFF nezdinde hazırlanmadı bu rapor..

O sene Galatasaray şampiyon olsaydı bitme noktasına gelirlerdi. Yapılması gerekiyordu Türk mantığıyla dengeleme için (!) Buna göz yumuldu, Anadolu kulüpleri olmadık maçlar sattı,tüm Türkiye sanki birleşti Fenerbahçe için. Ama herhalukarda biz Ankaragücü'nü yenseydik bunlara gerek kalmayabilirdi...

"2000-2001 sezonu... F.Bahçe ile G.Saray kıran kırana bir şampiyonluk yarışı içinde.

Kiran kirana mi? Ulan o sezon sadece tesvik mi gitti iki seref yoksunun Ankara kulubune? Trabzon'a giden ve Oktay Derelioglu'nun dagittigi sike paralarini bilmiyor muyuz? Turk futbol tarihinin en kirli sezonudur 2000-2001. Sahada bilegi bukulemeyen Galatasaray'i saha disinda bitirmislerdi.

Kiran kirana mi? Ulan o sezon sadece tesvik mi gitti iki seref yoksunun Ankara kulubune? Trabzon'a giden ve Oktay Derelioglu'nun dagittigi sike paralarini bilmiyor muyuz? Turk futbol tarihinin en kirli sezonudur 2000-2001. Sahada bilegi bukulemeyen Galatasaray'i saha disinda bitirmislerdi.

İçimizdeki truva atlarını ne yapacağız. Okan ve Emre. Şampiyonluk dışarıdaki etkenlerden çok bu iki şikeci yüzünden gitti; ki ligin ikinci yarısından itibaren herkes gördü. Lucescu bile gördü ama Ankaragücü maçı çoktan bitmişti.

Fenerbahçe Türk futbolundan temizlenmediği müddetçe Türk futbolu hep şaibeli olacaktır.

Veyahut bunlar belirli bir kalıba sokulmalı ama bunu da kabul etmezler. Şike yapıyorlar hırsız gibi,taraftarları UEFA'yı protesto etmek için sokağa dökülüyor. Şampiyon olamadıklarında polis araçlarını devirip yakıyorlar... Bunlar olduğu müddetçe futbolda huzur diye birşey kalmaz.

Diyorlar ki 6222 sadece Fenerbahçe için mi yapıldı ? Evet çünkü Türk futbolunun karanlık tarafı Fenerbahçe...Tüm pisliklerin baş müsabbibi...Eğer Fenerbahçe olmasaydı Türk futbolu daha ileri bir noktada veya en azından daha temiz olabilirdi...

İçimizdeki truva atlarını ne yapacağız. Okan ve Emre. Şampiyonluk dışarıdaki etkenlerden çok bu iki şikeci yüzünden gitti; ki ligin ikinci yarısından itibaren herkes gördü. Lucescu bile gördü ama Ankaragücü maçı çoktan bitmişti.

Ic etkenleri inkar etmiyorum ki. Sadece Okan ve Emre de degildi ona bakarsan. Basariyi kiskanan, basariyi sahiplenmek isteyen menfaatci derin Galatasaray pisliklieri Faruk baskani indirmek icin herseyi yapti o donem. Aziz'in ekmegine yag surduk binevi.

Bu yeni ortaya çıkmış bir konu değil.yıllardan beri bilinen ama bir türlü gündeme gelmiyor.Gelse de önemli bir şey değil.

Geri
Üst Alt