İbrahim Seten: "Ersun Yanal Fenerbahçe'den gelen teşviği bana anlattı"

Cevap: İbrahim Seten: "Ersun Yanal Fenerbahçe'den gelen teşviği bana anlattı"

2000-2001 sezonunda şampiyonluğu çalan fenerbahçe,2003 bejeke nin yüzüncü yılında şampiyonluğu çalınan yine Galatasaray.70-71,71-72,72-73 senesinde üç sene üst üste şampiyon olduğumuz dönemde 73-74 sezonunda 4.şampiyonluğumuz aynı 2000-2001 yılında olduğu gibi fenerbahçe tarafından çalınmıştı.Bilmeyenler araştırsın.Boluspor ile deplasmanda oynadığımız maçta çıkan olaylar nedeniyle sahamız da kapatılmış,o maçtan sonrada bir türlü kendimizi toparlayamamiştık.

Tahkim fenerin cezasını ikiye katladı haberi olsa iğne atsan yere düşmez ama olsun.Her zaman her yerde daima temiz kramponlar operasyonu.

İçimizdeki truva atlarını ne yapacağız. Okan ve Emre. Şampiyonluk dışarıdaki etkenlerden çok bu iki şikeci yüzünden gitti; ki ligin ikinci yarısından itibaren herkes gördü. Lucescu bile gördü ama Ankaragücü maçı çoktan bitmişti.

lucescu bu kadar şerefsizliği gördü ama fener bu yıl gel bize teknik direktör ol teklifi yapınca "geç kaldınız sözleşme uzattım" vs dedi. adama kalsa bu yıl gelecekti,olmasa seneye gitmeyi planlıyordur:mad:

Bu iki lavuk ayaklarını topa uzatmadılar.Buda işin bir başka boyutu.

Hasan pektemek gol demek.

Bu yavşaklar yok masumiyet karinesi,yargıtay,danıştay,sayıştay,Uefa nın tahkimi,yok cası vs.vs.bu iş Himalayalara kadar gider.

hepsi şikeci anasını satıyım

Yahu bu camianın ne kadar pis bir camia olduğunu en baştakinden en sondakine herkes biliyor. Ama Türkiye'de hukuk ve ahlaktan öte "para" önemlidir. Rant için bunlara kimse dokunamıyor. Ayrıca sosyal patlama yapabilecek kadar azgın,zalim ve terbiyesiz bir taraftar grupları var. Hal böyle olunca Türkiye'de at koşturmaları çok normal. Avrupa'da bu tip bir kulübün kapısına kilit vururlar.

Geri
Üst Alt