İbrahim Tatlıses Evlendi

Cevap: İbrahim Tatlıses Evlendi

Yau herhalde boyaydı. Parlıyordu saçları ibo showda filan :ays: Orhan babanın boyası daha kötü mesela kına gibin :ays:

Babasını ziyaret etmek için hastanede olan İdo, bu haberi duyunca derhal hastaneyi terk ettiği iddia edildi..

Biraz önce Derya Tuna ile yapılan görüşmede, evlilik olayını aynen doğruladı ve kendilerine mutluluklar dilerim dedi.

Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastanenin kapısında gazetecilere "Bu nikah ani verilmiş bir karar değil, bir süredir konuşulan bir konuydu, şuanda babam çok mutlu ve bizde çok mutluyuz" dedi

Adam yoğun bakımdayken cümbüş vardı kapıda :ays:

Görevli doktora kızan Tuna, Ayşegül Yıldız için "Siz bu fa****yi nasıl odaya alırsınız, kime sordunuz?" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Yıldız "Asıl sen fa****sin" diyerek Tuna'ya karşılık verdi. Tuna "Benim adım Derya Tuna" deyince Yıldız da "Olabilir benim adım da Ayşegül Yıldız" diyerek meydan okudu. Bunun üzerine doktor "Hanımlar burası kavga yeri değil, seviyeyi iyice düşürdüğünüz" diyerek iki kadından da odanın önünden uzaklaşmasını istedi

aaxxh6icmaaegi.jpg

İmparator yağmuru olmuş.

Tedavisi halen daha nasıl devam ediyor anlamadım,adam ayakta duruyor iste.

Felç olduğu söyleniyordu demek ki değilmiş.

f.t.nin yanindaki kurbaga adam kim

bu tarihi espriye canlı tanıklık ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum,iyi forumlar ;)

Bizim orada evlenmiş lan. Bi' kaç sokak ötemizde. Nöbette olmasam Terim'in yanına giderdim valla :asd:

Böyle bir vakadan sonra eskisinden daha pozitif daha neşeli olabilirmiş insan.Galiba öyle oldu :-)

ibo nun kılığa bak demekki makyaj kullanıyomuş bu adam

ibo bari bir sac bas boyatsaymis evlenmeden önce... iyice salivermis kendini :D

Geri
Üst Alt