İbrahim Üzülmez'in Sözleşmesi Fesh Edildi

Cevap: İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi fesh edildi

Akbabalar detected.

Sene sonu bizde.. gel yeterki beleş ol gel ne olursan ol yeterki sakat ol gel..

yönetime yazıklar olsun.şurda,4 ayı kalmış,jübile yapıp,göndermek varken...

Hiç olmazsa soyunma odasında bikaç kişi pataklar iyi olur gelsin..

İbrahim Toraman adlı barzo için İbrahim Üzülmez gibi Beşiktaş'a yıllarca emek veren bir futbolcuyu harcamak hıyarlıktır.

11 yıllık emeğin karşılığı bu mudur? Yazıklar olsun böyle vefasızlığa.

Ne diyecem, bilmiyorum. Sopa ile dovseydi kazma Toraman'i, az bile yapmis. Iboresma Uzulmessi taraftarin onu nekadar sevdigini biliyor ya, o yeter.

Olayın iç yüzünü tam olarak bilmek lazım ama gönderiliş şekli hiç hoş olmamış.

Ibo gibi bir efsaneye yapilan bu denyolugu es-efle kiniyorum...

ibrahim üzülmez adına çok üzüldüm, bu iki futbolcu e.sağlam döneminde de terlik olayıyla gündeme gelmiş ve kadro dışı bırakılmış sonra affedilmişlerdi, sanırım o dönem ciddi bir uyarı yapılmıştı, yapılan o uyarı fayda etmemiş ki deli ibo hızını alamamış ve yine benzer bir olaya karışmış, burada sorgulanması gereken neden üzülmez, toraman neden kadrodışı değil, stoper sıkıntısından dolayı mı? bjk yönetimine sormak gerekiyor hani duruş hani pozisyon alma, yalnız şunu da kabul etmek gerekir ki alınan karar kısmen de olsa doğru, böyle olaylara hoşgörüyle yaklaşılmamalı biz de zamanında kaptanlık için yapmadığı kalmayan sabri, daha sonrasında yönetim ve t.d arkasından atan servet, kaptanlık adına bir hareketini görmediğimiz arda ve ayhan için aynı uygulamayı yapabilseydik keşke.

Efsane bı adamı bu denlı gondermelerı hatalı 4 ay sabret oynatma ama sezon sonu yap jubılenı aslanlar gıbı gıtsın ayıp olmus..

Umarım alırlar İbo'yu. Hakan Baltayı izlemektense Deli İbo'yu tercih ederim.

Soyunma odasında olan, orada kalsaydı keşke. İbo'nun böyle veda etmesi üzücü. En azından bir para cezasıyla iş tatlıya bağlanabilirdi. Sonuçta onca sene kulübe hizmet etmiş bir adam.

İbrahim toraman'la kavgası zamanında kaptanlığının alınmasına neden olmuştu.Kötü bir son olmuş

vay deli ibo yildirim demirören cikista ibo seni yedi olum gözüme gözükme deli kovulur mu herif ne bicim orrtta aciyordu 36 lik genc ibo kovulur mu

Geri
Üst Alt