Ibrahimovic mi, Balotelli mi?

realist olmak gerekirse ibo imkansız gereksiz anket bence açana saygım var ama maliyet olarak realist olmamız lazım

Zlatan ve Balotelli gibi Dünya yıldızları varken ne bu benteke aşkı :D sokaktan 10 adam çevirsen 9u tanımaz.

zaten berbat bir transfer dönemi geçti,artık yıldızlara göz dikmeliyiz.

Bir zamanlar sokakta ki o adamlar soyledigin dunya yildizlarini da tanimiyordu.

İbrahimovic 'i şu konumda almamız imkansız.Paramız yetse bile alamayız adam takımının en önemli en vazgeçilmez oyuncusu.

fransada vergiler %75 oldu yanılmıyorsam ibra gitmek isteyebilir ama gitse ayrılsa bile bi dünya kulüp peşinde olucaktır alınabilcek en uygun adam yine balotelli ama ben açık söylim ibrayı daha çok isterim...

bu gerçekten güzel bi haber ikisinede kimse hayır diyemez ama ben balotelliyi çok severim ibrahimoviç egosu yüksek bi isim ama balotelli yola gelebilir bizimle :D

Ibra tembel, pres yapmayan oyuncu ve maaliyeti çok yüksek.

Ikisinden Balo'yu tercih ederim.

bolatelli daha genç olduğu için ona oy verdim ama zlatanda olur yeterki biri gelsin hatta 2 si gelirse daha iyi olur :) hayal dünyası işte 2 si birden zor tabi :)

Balotelli belki olabilir ama İbrahimovic'i almamız imkansız. Net olarak imkansız. Adam PSG'de yıllık 14 milyon euro alıyor zaten beyler, bilmem farkında mısınız. Bizde kim ödeyecek o kadar parayı? Olmayan Cem Uzan mı? Hayal kurmayın derim o yüzden. Adamın bonservis fiyatı Bale'in 85 ettiği yerde en az 40 hadi bilemedin 35'dir. İbra boş hayal.

Balotelli olumlu. Yıllık ücreti hallederiz, bonserviste de sponsor bulursak neden olmasın?

İbra zor.. Hazır balo italya'da mutsuzken;

paqary5e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

İbra suan icin hayal gibi gorunuyor,ama Balotelli gibi yirtik oyuncular bize daha cok yariyor sanki.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Noldu millet balotelli manciniye mesaj göndermiş diyorlar beyaztv'de :D

[attachment=7624:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 66
Geri
Üst Alt