Ibrahimovic mi, Balotelli mi?

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
Arkadaşlar malumunuz drogba gidici:D

Drogba sonrası takımda kimi görmek istersiniz, yorumları alalım..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TxpoqSTMJz4[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=t0FAtsr9hB8[/media]

Zlatan sezon sonu icin imkansiz, daha cok erken. O yuzden Balotelli, 2015 de ama Zlatan olabilirdi..

İbrahimovic 'i şu konumda almamız imkansız.Paramız yetse bile alamayız adam takımının en önemli en vazgeçilmez oyuncusu.

Ikisinide cok isterim ama Ibra ile kimse kiyaslanamaz bence. Ronaldo Messi felan imkansiz olarak sayiyorum su an. Ibra yapabilecegimiz en iyi transfer olur ve Hagi kadar etki yapabilir diye iddaa ediyorum. Gollerine bakarsaniz hepsi muhtesem. Her yil Ibrahimovic icin özel bir Puskas yapilsa bile olur. Muhtesem bir oyuncu.

niye la ben baloyu meloya benzetiyorum (balo melo acaip uydu bu arada:D), hep sölemişimdir 1 defansa, 1 ortaya (zaten var), 1 forvete melo lazım, ikisi eksik:D

düşünsene defansa da bilo alınır, balo-melo-bilo :D

Melo 'nun oyununda hiçbir lakaitlik yok ama :) adam çatır çatır oynuyor.

Ibra tabi ki ama almak zor olabilir. Ikisinden biri gelsin de kim oldugu cok fark etmez :)

Valla ben GS'mize bu saatten sonra her oyuncunun gelebileceğini düşünüyorum kim ne derse desin, drogba-sneijder-mancini gibi markalar zaten güçlü olan marka değerimizi daha da artırdı, ayrıca iş paraya bakar verdin mi parayı anında damlar istanbula:D

Başlığı açan arkadaşa ayıp olmazsa, kapatalım başlığı. Bu başlık olmayacak duaya amin demek gibi bir şey.

Balotelli kim, İbrahimoviç'te mi oynuyor?

Tabikide balo imkanımız varsa. Ibo belki daha iyi futbolcu olsada uzun vadeoi düşünmek gerekur. Balo daha 22 yaşında. Ama5...0 ..Gelirse baloyu değil babayı alırız ancak

Ankette Balotelli'ye verdim oyumu, çünkü;

İbra gelirse 1 yıllık ya da 2 yıllık sözleşme yaparız. Hem bonservis öderiz, hem de kimseye satamayız. Bonservissiz alırsak bir sürü imza parası felan veriyoruz, malum.

Ama Balotelli ile 4-5 yıllık bir sözleşme imzalandı diyelim. Eğer patlama yaparsa her türlü aldığımızdan fazlasına satarız. Yapmazsa da yine üç aşağı beş yukarı aldığımız paraya satarız. Tabi efsane olup kalabilir takımda sorun yok. :)

Geri
Üst Alt