Ibrahimovic mi, Balotelli mi?

Valla ben GS'mize bu saatten sonra her oyuncunun gelebileceğini düşünüyorum kim ne derse desin, drogba-sneijder-mancini gibi markalar zaten güçlü olan marka değerimizi daha da artırdı, ayrıca iş paraya bakar verdin mi parayı anında damlar istanbula:D

Güzel kardeşim ısrarla farklı kıyaslamalar yapıyorsunuz. Sneijder, fırsat transferiydi ve aldık. Sneijder, İnter zamanındaki gibi olsaydı sadece rüyamızda görürdük. Yani 2-3 sene öncesi için diyorum. Sneijder, bizimle anlaştı çünkü iyi para verdik. Ne Milan ne de Schalke 4-5 milyon Euro veremezdi. Drogba ise tamamen şans transferiydi. Stoper alacakken bir anda önümüze altın tepside sunuldu, biz de aldık.

Robben, Balotelli, İbrahimoviç diyorsunuz. Bu isimlerden biri satılığa çıksa kaç kulüp sıraya girer? Parayı bir kenara bırakıyorum, bu adamları almak sadece para ile olmaz.

Normalde bende genc oyuncuyu tercih ederim ama bu Ibrahimovic. Bence dünyada en iyi forvet.

Tabi ki Zlaten su anda daha iyi bir Futbolcu.

Amaaa Zlaten bizde kac sene oynar? belki 2 sene.

Balo kac sene oynar? 10 sene oynar valla.

Keske Balo gelse...

-----------------Sneijder----------------

--Bruma-------Balotelli-------Ontivero-

Offf. :D

Güzel kardeşim ısrarla farklı kıyaslamalar yapıyorsunuz. Sneijder, fırsat transferiydi ve aldık. Sneijder, İnter zamanındaki gibi olsaydı sadece rüyamızda görürdük. Yani 2-3 sene öncesi için diyorum. Sneijder, bizimle anlaştı çünkü iyi para verdik. Ne Milan ne de Schalke 4-5 milyon Euro veremezdi. Drogba ise tamamen şans transferiydi. Stoper alacakken bir anda önümüze altın tepside sunuldu, biz de aldık.

Robben, Balotelli, İbrahimoviç diyorsunuz. Bu isimlerden biri satılığa çıksa kaç kulüp sıraya girer? Parayı bir kenara bırakıyorum, bu adamları almak sadece para ile olmaz.

psg ibra için çok iyi bi kariyer mi, psg GS'den daha iyi mi takım?

-İbo gelirse 1-2 sezon oynar, ortalığın tozunu da çıkarır ciddi manada. Ve popülaritemizi 3 katına çıkarır.

-Balotelli gelirse takımın simge isimlerinden olabilir. İkinci Melo vakası olabilir ve uzun yıllar takıma hizmet eder, taraftarla bütünleşir. Doğal olarak popülaritemizi de arttırır.

Hangisi daha büyük yıldız dersek... diye bir cümleye başlamayacağım çünkü sormak bile dayak yeme sebebi. Tabi ki Ibra. Ama şu da bir gerçek ki hangisi gelirse gelsin takımı bir üst seviyeye taşıyacağı kesin. Gerçekten dünyanın gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından birini getirelim, 1 yıl 2 yıl her neyse tadını çıkaralım fikrindeysek Ibrahimovic. Ama uzun yıllar takımda kalacak, taraftarla bütünleşecek bir dünya yıldızı istiyorsak Balotelli.

Bana kalırsa ikisini birden getirip combo yapalım. :D Ama işte şartlar...

Tabiki Ibrahimovic de, onu almak icin Jürgen Klopp´un da dedigi gibi bütün takimi satmaliyiz.

Imkani mümkünati yok. Balotelli Ibra´ya göre daha gercekci bir hedef.

ne yuh ya, adamları katardan mı ne satın aldılar, bastılar paraları topladılar oyuncuları, normalde psg GS'den daha iyi mi takım, daha düne kadar esamesi okunmuyordu..

şimdi okunuyor 10 sene önce bende 20 yaşındaydım ne olacak.abramovic chelsea yi almadan chelsea dende iyi takımdık şimdi ikisindende değiliz

Kobe mi Lebron mu gibi bişey olmuş.Kaan Kural her zaman derdi Nba'den bir oyuncu seç deseler 1 seneyi kurtarmak için olacaksa Kobe ama geleceğimi garantiye almak istersem Lebron.Aynı örnek burda da geçerli bence.Drogba tarzı bi etki yaratmasını isteyeceksek tabi ki İbra ancak geleceğimizi düşüneceksek yaşı genç olmasından dolayı Balotelli.Ayrıca bu iki oyuncuyu da Drogba'nın gidişinden sonra getirebilmek çok çok zor ihtimaller.Yabancı kontenjanı ve takımın şu anki transfer politikasını düşündüğümüz zaman İbra transferi çok daha zor.Balotelli'nin de maliyeti ve popülerliğiyle geleceğini sanmıyorum.

Kobe mi Lebron mu gibi bişey olmuş.Kaan Kural her zaman derdi Nba'den bir oyuncu seç deseler 1 seneyi kurtarmak için olacaksa Kobe ama geleceğimi garantiye almak istersem Lebron.Aynı örnek burda da geçerli bence.Drogba tarzı bi etki yaratmasını isteyeceksek tabi ki İbra ancak geleceğimizi düşüneceksek yaşı genç olmasından dolayı Balotelli.Ayrıca bu iki oyuncuyu da Drogba'nın gidişinden sonra getirebilmek çok çok zor ihtimaller.Yabancı kontenjanı ve takımın şu anki transfer politikasını düşündüğümüz zaman İbra transferi çok daha zor.Balotelli'nin de maliyeti ve popülerliğiyle geleceğini sanmıyorum.

balotelli Müslüman değil mi, belki türk yaparız :D

yetenek yanında disiplinde lazım

Geri
Üst Alt