İbretlik | Evlilik Mustafa Sandal'ın Servetini Bitirdi

Evlenmeyi Düşünüyor musunuz?

• Evet

Oy: 3 8,8%
  • Duruma göre

Oy: 20 58,8%
  • Asla

Oy: 5 14,7%
  • Maalesef Evliyim..

Oy: 6 17,6%

• Kullanılan toplam oy
    34
Geleceğin parlak İbrahim ailenin, arkadaşların, çevrenin baskısına diren 2-3 sene sorunlu yaşayacaksın ama ondan sonra ortalama 70 yaşına kadar yaşasan önünde rahat 35-40 sene var kendini geliştir, dünyayı gez, borçsuz harçsız, dertsiz tasasız hayatın olsun...

Zaten tahsil-iş-askerlik derken tam rahat nefes alacaksın hoooop bir kezbanın ayağına prangalıyorlar...Uzak dur uzak illa evleneceksen de yurtdışından evlen...Ayrıca bu bizim örfümüz...

Boşuna mı önce ecdad çerkezlerle, sonra rumeli muhaccirleriyle, ardından yugoslav göçmenleriyle, 60'lar ve 70lerde almanlarla, 80lerde bulgaristan göçmenleriyle, 90ların başlarında ve ortalarında boşnaklarla, 90ların sonunda arnavutlarla, 2000lerin başında çeçenlerle, 2000lerin ortasında ruslarla, 2010ların başında ukraynalılarla son 3-5 senedir de suriyelilerle evleniyor???

Herkes ahmak bir kezban türk kızları mı akıllı :)
mühendislik okuyorum inşallah geleceğim parlak olur abi :).ama evlilik sözleşmesi konusunda netim yani evlilik sözleşmesi yoksa evlilik de yok yani.kıçımdan ter akarak kazanacağım parayı, hatun kişisi sevgilisiyle çatır çatır yiyecek mi yani hiç zannetmiyorum...

oca5DE.jpg

Bu habere bakınca bu da İbretlik ......

İspanya ve İngilterede futbol oynarken sevgilisi ile evlenmeden ve amerika da da taşıyıcı anneden neredeyse 3-4 aylık zamanda 3 defa baba oldu...

Severim uyanık adamları...
Herife bak ne erkek bee..

Ben sahsen evlilige ve cocuga karsiyim ama insanlara onerim "evlenmeyin" seklinde degil

Sadece "ne yapalim hayat boyle.." mantigiyla dogma ve sizin cizdiginiz degil size cizilen hayati yasamayin diyorum

Yani istediginiz saatte uyanip uyumak , istediginiz sehirde istediginiz zaman yasamak , evlenmek evlenmemek , calisip calismamak ..

Cogaltilabilir , bu sekilde formule edilmis bir hayata kendinizi mecbur birakmayin , klise ve bayik olur

Benim cogu arkadasim da malesef boyle

Serveti o kadar küçükmüymüş,üzüldüm:)

Geri
Üst Alt