Ibricic ve Annan Galatasaray'da mı?

Cevap: Galatasaray'da iki yeni isim..

kevel kaptan olacak -ortaha saha komple değişecek yani misi -emana -cana olbilir kenarda fatih olacak adnan polat mümkünse hiçbişeye karışmayacak

Cevap: Ibricic ve Annan Galatasaray'da mı?

Insallah yaniliyorumdur, umarim bu adamlari oven arkadaslar hakli cikarlar. Ama Misimovic ve Emana'yi beklerken bu duruma gelmek beni daha da umutsuzluga itiyor. Sonucta oyun onemli elbette ama orta oyun yok ki. Guti'yi Quaresma'yi nasil gec dersin, hicbirsey yapmasa bile en azindan sakatlanmiyorlar, gol atiyorlar, asist yapiyorlar, adamlar gruplara kaliyor. Biz hala transfer bekliyoruz, aldigimiz adamlar iyilessin diye bekliyoruz. Hepimiz Galatasarayliyiz ama biraz da mantikli bakin artik olaylara. Rakipleri kucumsemeyin.

Gelmez diyip moral bozmak istemem ama...

bu Adnan Sezgin varken bize kimse gelmez...

Gelsede sağlam değildir...

Kendi sitesinde videolar var, videolara bakınca iyi bi adama benziyor. Fakat hiç maçını izlemedim bilmiyorum. Gelirse yarar mı onu da bilmiyorum.

Vizyonunuz bu kadar işte. Yapmayın be transfer falan istemez eksik kalsın.

Misimovic ile Emana ile ne diye uğraşıyorlar o zaman? Alamadılar istepnelere sarıldılar gene. İlk başta bu adamlar alınsa yine ses etmem bu sene de politika bu derim geçerim. Ama sen Haziran sonu alabileceğin adamları arsız arsız 3 kuruşa 5 köfte hesabı yapmaktan Eylül'e sarkıtırsan ondan sonra da Emana Misimovic gibi adamları bize olta diye atıp kandırmaya çalışırsan orda duracaksın.

Yapmayın transferiniz batsın. Yeter be maç günü ayrı dert anlarım da bunların bu yüzsüzlüğü yüzünden her gün ayrı dert artık.

Hata mı yaptık kardeşim günah mı işledik, nedir be bu işkence...

Annan için harika transfer diyebilirim. Ayrıca İbricic de fena bi adam değil. Hadjuk taraftarları adeta tapıyor ona....

Vizyonunuz bu kadar işte. Yapmayın be transfer falan istemez eksik kalsın.

Misimovic ile Emana ile ne diye uğraşıyorlar o zaman? Alamadılar istepnelere sarıldılar gene. İlk başta bu adamlar alınsa yine ses etmem bu sene de politika bu derim geçerim. Ama sen Haziran sonu alabileceğin adamları arsız arsız 3 kuruşa 5 köfte hesabı yapmaktan Eylül'e sarkıtırsan ondan sonra da Emana Misimovic gibi adamları bize olta diye atıp kandırmaya çalışırsan orda duracaksın.

Yapmayın transferiniz batsın. Yeter be maç günü ayrı dert anlarım da bunların bu yüzsüzlüğü yüzünden her gün ayrı dert artık.

Hata mı yaptık kardeşim günah mı işledik, nedir be bu işkence...

+1905

Bu takıma en az 4 transfer gerek

Misimovic-Emana bu takıma yetmez

Hele onların 1-2 alt gömlekleri olan

Annan-İbricic ise hiç yetmez..

Bu adamlar Ağustos'un son saniyesine bırakılacak adamlar mı?

Bu adamlar daha önce bitemez miydi?

Avrupadan elenmemiz kaç senemizi etkileyecek.Puan olarak sıfır çektik bu sene

Ibricic'i son dakikada alanlar kaç kere maçını seyretti? Annan'da madem bu kadar mükemmel transfer dünya kupası geldi geçti neden hala Rosenborg'da?

Hepsi bizi bekliyordu mükemmel bir takım olmamız için. Yazık Ağustos sonuna kadar beklenen oyunculara bak...

Senijad Ibricic'in istatiklerine baktım lig ve avrupa ligi dahil 9 maç 6 gol 6 asist yapmış iyi birine benziyor..

Ibricic çok iyi transfer olur.

Geri
Üst Alt