icardi bitiriciliği

Devam edelim, sahada sakatlanir yada 100% leri kacirir.
Ben dahil alayimizin sucu

Jardel futbol tarihinin en iyi 5 bitiricisinden biri desek abartmış olmayız, kimse kıyaslanamaz.

Icardi ise tam bir poacher, özellikle Inter dönemindeki oyunu tam bir poacherdı, PSG dönemi biraz daha Jardel gibi ceza sahası golcüsüne evrildi. Jardel ise ağır, top süremeyen ama her yerden her yeriyle gol atan bir adamdı.

Jardel'den bile iyi olduğunu düşünüyom.Jardel'in eskiden oynadığı Portekiz Ligi'nde ki 2-3 maçına bakmıştım orda da tek vuruşta iyi ama top kontrolünde ve top sürüşünde İcardi'den geride 1 forvet bana göre..

nazar totem şans uğur filan geçelim bu soyut kavramları arkadaşlar

biz övdük sakatlandı biz övdük gol atmayı unuttu diye bir şey olamaz. keyfini çıkarın övün övdürün

Tanju neyse jardel oydu, bazi oyuncularda son vurus yeteneki üst düzey oluyor, bazilari istedikleri kadar kendini yirtsa bir türlü adam gibi son vurusu denk getiremiyor. Icardi tanju jardel kadar olsaydi buralara düsmezdi

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nazar totem şans uğur filan geçelim bu soyut kavramları arkadaşlar

biz övdük sakatlandı biz övdük gol atmayı unuttu diye bir şey olamaz. keyfini çıkarın övün övdürün
Boş iş falan değil kanks.Benim tanıdığım 1'i var neyi kimi övse 1-2 hafta içinde 1 şeyler ters gidiyo övdüğü kişide :D O yüzden ona ben pek gözükmemeye çalışıyom :D İstersen seni de 1 övsün :D

Jardel'den bile iyi olduğunu düşünüyom.Jardel'in eskiden oynadığı Portekiz Ligi'nde ki 2-3 maçına bakmıştım orda da tek vuruşta iyi ama top kontrolünde ve top sürüşünde İcardi'den geride 1 forvet bana göre..
Galatasaray haricinde attığı goller dışında oyununu hiç izlemedim ama bizdeyken değil İcardi'nin top sürüşü konusunda geride olması, direkt top süremiyordu adam yav. Bitiricilik ve doğru yerde durmak dışında herhangi bir meziyeti hemen hemen yok gibi bir şeydi.

Çok iyi bitirici kabul ama Jardel başka bir olaydı. Adam zaten safi bitiricilik ve pozisyon almaydı.

Icardi bu konuda ancak R9, Raul, V. Nistelrooyla kapışır.

Bu adam terlemeden oynayıp gol atıyor ya.
Balla yıkamışlar bunu veletken. 🤣 İşin şakası bir yana, tiki taka fırlama golcü. Yetenekli biri.

Çok iyi bitirici kabul ama Jardel başka bir olaydı. Adam zaten safi bitiricilik ve pozisyon almaydı.

Icardi bu konuda ancak R9, Raul, V. Nistelrooyla kapışır.
Ek olarak Alex gibi Türkiye'de coşup avrupada yok olma gibi bir durumu da yoktu, yani Türkiye liginin kalitesizliğinden falan değil herif çatır çatır Real'e prime dönem hayvan gibi savunması olan Milan'a falan da çekirdek çitler gibi gol atıyordu.

Ek olarak Alex gibi Türkiye'de coşup avrupada yok olma gibi bir durumu da yoktu, yani Türkiye liginin kalitesizliğinden falan değil herif çatır çatır Real'e prime dönem hayvan gibi savunması olan Milan'a falan da çekirdek çitler gibi gol atıyordu.

Casillas'ı sürekli avlamasıyla meşhurdu. Jardel'in bir sürü güzel golü vardır mutlaka ama onu en iyi anlatan golü seç deseler Rangers maçında ceza alanı dışında saçmasapan bir tercih yapıp vurduğu ve gol olan vuruşu seçerim. Jardel tam bir avcıydı. Hayatını kaydıran eşinin de Allah cezasını versin

Geri
Üst Alt